SEKSI FOTOGRAFIJE

GOLIŠAVA ŽENA ZAMJENIKA MINISTRA OBRANE NA RUBU SKANDALA: ‘Sad naši vojnici znaju za čiju luksuznu guzicu riskiraju svoje živote’

Dok joj neki zamjeraju luksuzni život općenito, neki se pitaju – pa zašto se barem nije fotografirala na našim plažama.

Svjetlana Zaharova, supruga ruskog zamjenika ministra obrane Timura Ivanova, poznata je po svojim vezama u visokim krugovima ruske elite, a sada se našla na meti kritika javnosti. Neki čak traže od organa vlasti da je ‘oštro kazne’.

Razlog su njezine fotografije s luksuznog ljetovanja objavljene na društvenim mrežama. Javnost je, malo je reći, bila bijesna. ‘Sad barem naši vojnici znaju čiju skupu guzicu financiraju svojim životima na ratištima u Siriji i Donbasu’, stoji u jednom komentaru.


Druge je pak razbjesnila Svjetlanina životna filozofija koju je također objavila na društvenim mrežama. ‘Danas nećeš imati vremena, sutra nećeš imati energije, a dan poslije te više neće biti. Prestani odgađati, živi sada’, napisala je Zaharova.

Zbog takvih stvari jedan je zastupnik u Dumi pozvao Sergeja Šojgu, ministra obrane, ujedno i šefa njezinog supruga, inače bliskog Putinovog suradnika, da kazni Zaharovu. ‘Naravno da mora biti ukorena, kažnjena. Javni ukor će joj dobro doći’, rekao je zastupnik Vasilij Vlasov koji smatra kako se barem mogla hvalisati s odmorom na nekoj od domaćih lokacija, kad je već zemlja u krizi.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr