A LIJEPO GA JE PITALA...

‘GLUPA SI K’O K…’: Političar grubo izvrijeđao tviterašicu i objasnio joj što je mislio pod ‘k’

Načelnik općine Obrenovac u Srbiji, Miroslav Čučković, jučer se upustio u raspravu s jednom tviterašicom koju je okončao vulgarnom seksističkom opaskom.

Vučković, inače član Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, krenuo se hvaliti općinskim rezultatima u berbi kukuruza. Sve je počelo, piše B92, kada je na Twitteru objavio dvije fotografije: jednu na kojoj u ruci drži klip kukuruza i drugu na kojoj se vidi samo kukuruz.

Ambari puni poljoprivrednika…

“Puni ambari naših poljoprivrednika, to je snaga naše općine! Bravo za vrijedne i odgovorne domaćine”, napisao je Čučković.

No njegovo oduševljenje rezultatima berbe ‘pokvarila’ je jedna tviterašica priupitavši ga “zašto su poljoprivrednici u ambaru” logično aludirajući da je u ambarima mjesto kukuruzu, a ne onima koji ga beru. Čučkoviću se očito nije dalo objašnjavati, pa je iznervirano odbrusio: “Glupa si ko k.”.

No ljubopitljivu tviterašicu njegov vulgarni odgovor nije pokolebao. Zanimalo ju je, pa je napisala: “Što je to k.?”

“Klip”, odgovorio je kratko Čučković.

SEKSISTIČKI ISPAD: Srpski ministar obrane prostačkom izjavom uvrijedio novinarku

Prostačke reakcije na prostačku opasku

Naravno, njegova je prostačka opaska izazvala lavinu sličnih, ali na njegov račun. Tako su ga počastili izrazima “neosedlani vepar”, “neodgojena prostačina” i sličnima te ga zamolili “da se objesi i pomogne Srbiji”.

Jedan je tviteraš iz njegove objave zaključio da su “poljoprivrednici protupravno lišeni slobode kretanja”, a drugi ustvrdio kako bi im bilo pametnije da su na poljima nego što “džudže u ambarima”.

“PROSTAK I VARŠARSKI PRIMITIVAC”: Vučić smjenjuje bezobraznog ministra obrane

 

Povratak na Net.hr