USTANAK NAKON IZBORA

‘FUC*K DONALD TRUMP’: Diljem Amerike brojni prosvjedi protiv novog predsjednika, blokiraju ceste i izazivaju požare

Izbor Donalda Trumpa za predsjednika Sjedinjenih Država izazvao je brojne prosvjede diljem zemlje. U mnogim gradovima okupljaju se građani negodujući zbog njegove politike.

Nakon izbora republikanskog kandidata za predsjednika Donalda Trumpa, diljem Sjedinjenih Američkih Država počeli su prosvjedi.

TRUMP IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA SAD-a, CLINTON PRIZNALA PORAZ! Trump u prvom govoru: ‘Bit ću predsjednik svih Amerikanaca!’

U Oaklandu, Los Angelesu, Portlandu i New Yorku odžavaju se marševi. Studenti kalifornijskog sveučilišta okupljaju se i prosvjeduju protiv novog američkog predsjednika.

U Oaklandu na sjeveru Kalifornije prosvjednici su izazvali manji požar, javlja NBC. Riječ je mahom o studentima koji blokiraju ceste uz povike: ‘Nije naš predsjednik. Je*i se Trump’.

Fox News javlja kako Trump još nije ni proglašen predsjednikom, a da se već prva skupina nezadovoljnika okupila ispred Bijele kuće kako bi prosvjedovala. Ondje ih je oko tisuću i mogu se čuti povici: “Je*i se Donald Trump”. Prosvjednici su nezadovoljni zbog njegove imigracijske politike.

Povratak na Net.hr