Fritzl od kćeri traži novac kako bi učio za odvjetnika

Austrijski monstrum Josef Fritzl, osuđen na doživotnu robiju zbog utamničenja i silovanja kćeri Elisabeth pune 24 godine, navodno joj piše pisma i moli da mu pošalje novac.

Josef Fritzl navodno svojoj kćeri Elisabeth svaka dva tjedna piše pisma u kojima je moli da mu pošalje novac, tvrdi britanski Daily Telegraph. Novine pišu kako Fritzl tvrdi kako želi učiti da postane odvjetnik kako bi se mogao braniti, te tako započeti pravničku karijeru.

Ovu je informaciju britanskom listu otkrila Fritzlova šogorica Christine, koja je novinarima pokazala pisma u kojima se austrijski monstrum žali da “ne može dobiti ni Colu” niti posebni šampon za njegove usatke u kosi.

Christine je otkrila i kako Elisabeth i njena djeca žive u jednom selu gdje mještani paze za nju i njenu obitelj. Kaže kako Elisabeth uživa nositi moderne traperice i da je ponosna na svoju djecu, koja sad redovito pohađaju školu. “Uživa raditi sve što nije mogla u te 24 godine provedene u podrumu”, izjavila je Fritzlova šogorica.

Također, otkrila je kako Fritzlova supruga Rosemarie više nema kontakata sa monstruoznim suprugom. Smršavjela je i dane provodi slikajući, a živi u malom stanu.

Podsjetimo, Josef Fritzl (74) svoju je kćer Elisabeth držao zatočenu u podrumu svoje kuće u Amstettenu pune 24 godine, i napravio joj sedmero djece. Osuđen je u ožujku 2009. godine na doživotnu kaznu zatvora za više kaznenih djela, između ostalog silovanja i ubojstva jednog od djece koje je napravio.

Povratak na Net.hr