BEŠĆUTNA ILI UPLAŠENA?

FOTOGRAFIJA IZAZVALA BURU: Nakon napada u Londonu društvene mreže bruje o jednoj ženi

Jedna fotografija, snimljena neposredno nakon terorističkog napada u Londonu koji se dogodio u srijedu na Westminsterskom mostu nadomak britanskom parlamentu, izazvala je lavinu reakcija.

Na njoj se vidi žena, neki kažu muslimanka, koja prolazi pored jedne od žrtava napada ne osvrćući se na nju već gledajući u svoj mobitel. Stradala osoba pokrivena je plahtom i oko nje stoji nekoliko građana te dvoje bolničara.

POLICIJA OTKRILA VIŠE IDENTITETA BEZUMNOG UBOJICE IZ LONDONA, SUSJEDI TVRDE: ‘Bio je tako drag obiteljski čovjek…’

Nije ju briga ili je prestrašena?

Jedan od korisnika, koji je među prvima objavio tu fotografiju na Twitteru, napisao je :”Ne pridajući pažnju terorističkom napadu, muslimanka ležerno prolazi pored umiruće žrtve gledajući u svoj mobitel”.

Odmah se razvila rasprava o tome je li žena doista bezosjećajna ili je možda bila šokirana i uplašena.

ISIS PREUZEO ODGOVORNOST ZA TERORISTIČKI UDAR U LONDONU! ‘Krvavi napad izveo je vojnik Islamske države’

Odgovorili fotografijom na kojoj je bijelac

“Možda je uplašena, zbunjena i šokirana, kao što su bili svi Britanci u tim trenucima. Možda kontaktira sa svojom obitelji kako bi ih obavijestila da je dobro”, uzvratio je drugi tviteraš.

Neki su uz fotografiju navodno bešćutne žene i navodno muslimanke objavili još jednu fotografiju snimljenu nešto dalje na Westminsterskom mostu, a na kojoj bijelac, također s mobitelom u ruci, prolazi pored druge žrtve napada oko koje se skupilo desetak ljudi.

UČITELJICU JE TERORIST IZ LONDONA UBIO DOK JE IŠLA U ŠKOLU PO DJECU: ‘Nebo je dobilo jednog novog anđela… Nedostajat ćeš nam’

Povratak na Net.hr