UPOZNAJTE IH

EVO TKO JE TKO U PRVOJ OBITELJI: Tri braka i petero djece budućeg američkog predsjednika Trumpa

Kad je Donald Trump održao svoj pobjednički govor nakon pobjede na američkim predsjedničkim izborima, iza njega je ponosno stajala velika obitelj. Predstavljamo članove nove prve obitelji SAD-a.

Trump se ženio tri puta, i to glamuroznim ženama, a razvodima je dva puta završio na naslovnicama. Godine 1977. vjenčao se sa češkom manekenkom Ivanom Zelničkovom s kojom ima troje djece, Donalda mlađeg, Ivanku i Erica. Svi troje su mu pomagali u kampanji.

Brojne dame

Od 1993. do 1999. bio je u braku s glumicom Marlom Maples i imaju jedno dijete. Sa slovenskom manekenkom Melanijom Knavs vjenčao se 2005. i također imaju jedno dijete.

US-VOTE-TRUMP

Već dobro poznata Melania Trump njegova je treća supruga. Bivša manekenka slovenskog podrijetla za Trumpa se udala 2005. godine. Melania je stajala uz supruga i tijekom cijele afere o njegovom seksualnom zlostavljanju žena koja je isplivala na površinu za vrijeme kampanje. U srpnju je ostala zapamćena po govoru na republikanskoj konvenciji, kada su je optužili da je govor plagijat onoga Michelle Obame oz 2008. Kada su je mediji u listopadu pitali što bi promijenila kod svog supruga, rekla je da je to – njegovo tvitanje.

Sa sadašnjom suprugom Trump ima jednog sina, Barrona. iako su tijekom kampanje zabilježena kratka pojavljivanja Barrona Trumpa, desetogodišnjak se uglavnom držao podalje od javnosti. Često s ocem igra golf, a navodno tečno govori i slovenski, materinji jezik svoje majke.

72979536

Petero djece i njihove obitelji

Možda najpoznatija od Donaldove djece je Ivanka Trump, njegova kći iz braka s prvom ženom Ivanom. Ivanka je bivši model, a sada je potpredsjednica Trump Organizacije. Javnosti je poznata i iz reality showa svog oca ‘The Apprentice’ (‘Pripravnik’). Ivanka se 2009. udala za Jareda Kushnera, zbog čega je i prešla na židovstvo. Tijekom kampanje je zagovarala ženska prava. ‘Kao majka troje male djece, znam kako je teško imati karijeru i obitelj. Također znam da ja imam mnogo više sreće od ostalih. Američkim obiteljima potrebno je olakšanje. Politike koje omogućuju ženama s djecom da napreduju na poslu ne bi trebale biti iznimka, nego pravilo’, rekla je Ivanka.

US-VOTE-REPUBLICANS-CONVENTION-politics-election

Njezin suprug Jared Kushner sin je uglednog njujorškog trgovca nekretninama, koji je deset godina vlasnik tjednika Observer. U tom je tjedniku Jared nedavno branio Trumpa, rekavši da ga on dobro poznaje i zna kakav je čovjek, dok ga novinari koji o njemu pišu loše ne poznaju.

Tiffany Trump je Donaldova kći iz braka s glumicom Marlom Maples. Tiffany često na društvenim mrežama objavljuje fotografije koje dokazuju kako glamurozan život ona živi.

Donald Trump Jr. najstariji je Trumpov sin iz braka s Ivanom. Sada je izvršni potpredsjednik Trump Organizacije. Oženio se Vanessom Haydon s kojom ju je upoznao upravo otac na jednom modnom događaju. I njegove je nastupe pratila kontroverza. Donald mlađi i njegov brat Eric bili su izvrgnuti brojnim kritikama nakon objave fotografija na kojima poziraju s mrtvim životinjama, leopardom i krokodilom. Donald mlađi i Vanessa imaju petero djece. Osmogodišnja Kai Trump najstarija je od njih.

US-VOTE-TRUMP

Eric Trump treće je dijete iz Donaldova braka s Ivanom. Baš kao i njegovi brat i sestra, i on je izvršni potpredsjednik Trumpove organizacije. Predsjednik je Trumpove vinarije u Virginiji, a nadgleda i Trumpove golf-klubove. Godine 2006. je osnovao Eric Trump zakladu za djecu koja se bore sa smrtonosnim zarazama. Na dan izbora prekršio je šutnju objavivši na Twitteru fotografiju svojeg izbornog listića uz koju je napisao da ‘mu je bila iznimna čast glasovati za svog oca’.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr