Elitne prostitutke odbijaju pružati usluge bankarima

Španjolske prostitutke odlučile su bojkotirati pružanje seksualnih usluga bankarima sve dok ne otvore nove kreditne linije za osiromašene građane.

Kako prenosi Daily Mail, elitne prostitutke čije se usluge kreću od 300 eura po satu naviše, već tri dana odbijaju seks sa bankarima, a kako same kažu, štrajk će trajati sve dok bankari ne ”ispune svoju dužnost prema društvu” te povećaju zajmove za siromašne građane i poduzeća.

Ideja za štrajk rodila se nakon što je jedna prostitutka po imenu Lucia uspjela uvjeriti svog klijenta bankara da joj odobri kredit kako bi mu nastavila pružati usluge. Tada su prostitutke shvatile kako su upravo one te koje bi mogle nešto promijeniti. “Mi smo jedine koje imaju moć da naprave promjene u bankarskom sektoru”, smatraju članice najvećeg udruženja za pružanje usluga elitne prostitucije u zemlji.

Iako prosvjed traje samo tri dana, mnogi se pitaju koliko će dugo bankari izdržati jer su se neki od njih već počeli služiti raznim smicalicama ne bi li došli do seksualnih usluga. Tako su se neki od njih lažno predstavljali kao inženjeri i arhitekti, no ti im pokušaji nisu urodili plodom. “Nisu nas prevarili. Prošlo je mnogo godina otkad su si djelatnici tih profesija mogli priuštiti naše usluge”, pojasnile su mudre štrajkašice.

Dok se Španjolci pripremaju za masovni štrajk zbog visoke stope nezaposlenosti od 23 posto, a premijer Mariano Rajoy najavljuje dodatne proračunske rezove, bankari su postali toliko očajni da su se za pomoć obratili Vladi, prenio je meksički portal SDPnoticias.com.

Povratak na Net.hr