I to u mom autu!

E, NEĆEŠ: Bijesna supruga zaustavila promet nakon što je uhvatila muža kako se vozi s ljubavnicom

Ljutita je žena u potpunosti zaustavila gradski promet nakon što je otkrila muža u svome autu s ljubavnicom.

Adalia Brinez zakoračila je nasred ceste kako bi blokirala put Luisu Albertu Diazu kada ga je ugledala kako se vozi sa svojim navodnom ljubavnicom u gradu Ibagueu, u središnjoj Kolumbiji.

Privukla je pažnju prolaznika kada je povikala “Miči ovu flundru iz auta, Luis!” i počela šakama lupati po haubi, govoreći da se ionako radi o njenom autu.

Scena je uskoro postala još bizarnija kada se autobus prepun putnika zaustavio pored nje a putnici ju počeli podržavati, vičući: “Da! Izbaci to pseto van!”.

PA TI VIDI, PRELJUBNIČE! Dok je njezin muž ručao s ljubavnicom, žena si je dala oduška

Jedna je osoba čak pružila ljutitoj supruzi valjak za tijesto i rekla joj da njime razbije vjetrobransko staklo, ali Brinez je ipak pametno odbila taj prijedlog, već je umjesto toga udarila po staklu manjim štapom.

Deseci promatrača okružili su zaustavljeni crveni automobil s obje strane i virili kroz zatamljene prozore kako bi vidjeli par koji se nalazio unutra, dok se verbalni napad supruge sve više intenzivirao.

Adalia i Luis u nekim sretnijim danimaFoto: Facebook

Policiji je trebalo gotovo pet minuta da se pojavi a u međuvremenu je središte Ibaguea već postalo kakofonija trubljenja vozila i vike ljudi. Policajci u početku nisu bili sigurni što da naprave i jednostavno su samo promatrali kao i ostatak gomile, dok je gospođa Brinez nastavljala iskaljivati svoj bijes.

Situacija se počela smirivati tek kada se pojavio viši policijski časnik. Prvo je oduzeo valjak za tijesto kako se ne bi upotrijebio kao oružje, a zatim je počeo smirivati situaciju.

Nakon koju minutu i Diaz je izašao iz auta, prekinuvši razgovor svoje supruge s policijom, te zatražio od policije pratnju za svoju navodnu ljubavnicu, Danielu Murciu, kako bi se njenim odlaskom situacija smirila.

KAKAV LIK: Kad te žena ulovi s ljubavnicom ne može biti dobro, ali ovaj tip je prevršio mjeru

Izašavši iz blokiranog auomobila, Murciu je dočekao napad psovki i uvreda, pa čak i neuspješan pokušaj supruge da ju povuče za kosu, dok ju je policija odvela.

Snimke ovog nevjerojatnog incidenta postale su viralne istoga dana, s ukupno preko dva milijuna pregleda.

 

Povratak na Net.hr