JAVLJA REPORTER RTL-A

DRAMATIČNA SITUACIJA S MIGRANTIMA: Grčka vojska jutros zabranila snimanje na granici. Nikoga ne puštaju blizu, a objašnjenja nema

Sukobi grčke policije i migranata traju već danima, a one koji pokušavaju probiti granicu i ući u Grčku tjeraju suzavcem

Grčka vojska jutros je zabranila snimanje na granici i to bez ikakvog objašnjenja, javlja reporter RTL-a Boris Mišević koji prati kriznu situaciju s migrantima na razmeđi Grčke i Turske.

VOJSKA PROTIV MIGRANATA: Hrvatska i Europa ih vide kao prijetnju, hoće li to oživjeti jednu drugu ideju koju gura jedina nuklearna sila EU-a?

PLENKOVIĆ ZBOG MIGRANATA NA GRČKO-TURSKOJ GRANICI: ‘Grčka je sada štit. U našem je interesu da grčka granica ostane neporozna’

Nakon Turske koja medije, osim državnih, ne pušta kilometar i pol od prijelaza Pazarkule i vojska Grčke od jutros kamere više ne pušta do zone sukoba.

Raste napetost

Sukobi grčke policije i migranata traju već danima, a one koji pokušavaju probiti granicu i ući u Grčku tjeraju suzavcem.

PROCURILA SNIMKA S GRANICA EUROPSKE UNIJE: Brodovi prate migrante, a grčka obalna straža puca po njima?!

Turske vlasti tvrde da je jučer jedan migrant ubijen policijskim hicima, ali Grci kažu da nisu sudjelovali ni u kakvoj pucnjavi. Na rijeci Marici na tromeđi Turske, Bugarske i Grčke, migranti su pokušavali prijeći prirodnu granicu, ali su ih dočekali grčki policajci i vrativši ih u Tursku gdje je još više od tri i pol milijuna izbjeglica.

 

Povratak na Net.hr