ŽESTOK NAPAD

DRAMA U RODILIŠTU: Šokirani ginekolog opisao kako ga je pretukao suprug jedne trudnice

“Dobro da sam izvukao živu glavu”, kaže beogradski ginekolog Tomislav Paunović, kojeg je suprug jedne trudnice u ponedjeljak napao i pretukao tijekom dežurstva u rodilištu. Paunović je nakon napada završio na liječničkoj obradi, a napadač zaradio kaznenu prijavu zbog nasilja.

“U šoku sam. Nikada u životu nisam doživio tako nešto. Psovao me je, gušio i udarao šakama. Modrice po licu su mi vidljive i, kada vratim film, dobro da sam živu glavu izvukao”, riječi su kojima se dr. Tomislav Paunović prisjetio kako ga je u ponedjeljak navečer tijekom dežurstva u beogradskom rodilištu GAK Narodni front pretukao Boban Vasiljević, suprug jedne trudnice.

Paunović navodi kako je sve počelo nakon što su liječnici na vlastiti zahtjev iz bolnice otpustili Vasiljevićevu suprugu kojoj je ostalo još tjedan da do porođaja.

Zgrabio ga za vrat i oborio na pod

“Uletio je u liječničku sobu i počeo vikati zašto su mu ženu izbacili iz bolnice. Urlao je na sav glas da ćemo mi biti krivi ako skoči s mosta. Nikome nije bilo jasno o čemu priča”, priča Paunović navodeći kako je Vasiljević nakon kratke rasprave otišao, no i da se za posla sata vratio sa suprugom. Dok su čekali liječnike za pregled, dr. Paunovića je napao s leđa. Zgrabio ga je za vrat i oborio na pod. Dok su se hrvali, liječnik je dobio nekoliko udaraca šakom u glavu.

Izgubili dijete, supruga pala u depresiju

“U jednom trenutku i njegova trudna žena je skočila na mene i udarala me”, prisjeća se dr. Paunović navodeći kako su Vasiljevića svladavali i supruzi drugih pacijentica sve dok nije stigla policija.

Blic piše kako je protiv Vasiljevića podnijeta kaznena prijava zbog nasilničkog ponašanja. Njegova supruga nakon incidenta prebačena je u Kliniku za psihijatrijske bolesti, jer unatrag godinu dana, otkada je imala pobačaj, boluje od depresije. Inače, kako se broj napada na liječnike u posljednje vrijeme povećao, zdravstvene ustanove kao osiguranje su dobile policijske patrole.

NAPAD BIJESNOG SUPRUGA: Tijekom dežurstva u rodilištu pretučen ginekolog

Povratak na Net.hr