ONDJE PJEVALI I ROZGA,...

DRAMA U NOĆI: Svladali zaštitara i zapalili najpoznatiju diskoteku u regiji

Popularna kotorska diskoteka Maximus, jedna od najpoznatijih i najbolje opremljenih diskoteka u regiji, teško je oštećena u požaru koji su u utorak rano ujutro podmetnuli nepoznati počinitelji.

Oko 4 sata i 30 minuta maksirani napadači svladali su zaštitara, ušli u diskoteku koji se nalazi unutar zidina kotorskog Starog grada i podmetnuli požar u dijelu diskoteke gdje je bina, dio u kome se održavaju muzičko-scenski spektakli po kojima je ova diskoteka bila prepoznata ne samo u regiji, već i u Europi.

U trenutku požara diskoteka nije radila, bila je zatvorena.

Velika materijalna šteta

Donji dio diskoteke gotovo je u potpunosti uništen. Vatra je ugašena oko sedam sati, a policija je pokrenula istragu o napadu u kojem je „Maximus“ pretrpio veliku materijalnu štetu.

Diskoteka Maximus je jedna od najbolje opremljenih i svakako najatraktivnija diskoteka u ovom dijelu Europe, s vrhunskim audio-vizualnim sustavom i laserskom rasvjetom. Diskoteku je posjetilo preko dva milijuna ljudi iz cijele regije i šire tijekom devet godina uspješnog poslovanja, a u njoj je nastupilo više od tri tisuće raznih izvođača iz oko 30 zemalja svijeta. Iz Hrvatske su u njoj nastupali Severina, Colonija, Gibonni, Toni Cetinski, Jelena Rozga, Nina Badrić i mnogi drugi. Za večeras je bio zakazan koncert Miroslava Ilića.

POŽAR U ZAGREBU: Gorio noćni klub Urnebes

Povratak na Net.hr