TAJNI AGENT

DOŠAO DO ŠOKANTNIH OTKRIĆA: ‘CIA me unajmila da istražim ubojstva JFK-a…’

Uri Geller tvrdi kako je pomagao u istrazi CIA-e o ubojstvu Johna F. Kennedya, te došao do “šokantnih” otkrića o ubojstvu.

Ovaj 70-godišnji telekinetičar tvrdi da su ga zaposlili američki obavještajni agenti kako bi istražio je li Lee Harvey Oswald djelovao sam ili je imao suučesnike u atentatu 1963. piše Mirror.

Geller čak kaže i kako je susreo predsjednikovu udovicu, prvu damu Jackie Kennedy, te da se sprijateljio s njom nakon što joj je dostavio svoja “otkrića”.

Jedva čeka Trumpovo otvaranje dokumenata

Izraelac objašnjava kako je tek sada u stanju govoriti o svom sudjelovanju u istrazi o Kennedyevom ubojstvu nakon što je američki predsjednik Donald Trump odlučio otvoriti javnosti oko 3.000 do sada skrivenih dokumenata o ubojstvu JFK-a.

Po prvi put u gotovo 50 godina, mogu javno govoriti o svome sudjelovanju”, napisao je Uri na Facebooku.

“U to sam vrijeme bio u Mexico Cityju”, nastavio je. “Jedna od mojih uloga bila je i ona tajnog agenta meksičkog ministarstva financija.”

“Lokalni agent CIA-e dao mi je zadatak da je li  Lee Harvey Oswald djelovao sam, ili je imao suučesnike, uključujući i podršku organizacija kao što su mafija ili KGB.”

“Taj sam zadatak dobio u ranim 70-tima, a provjeravao sam i rusku ambasadu u Meksiku gdje je Oswald otputovao kratko prije no što je pucao na američkog predsjednika.”

“Uspio sam malo rasvijetliti organizacije s kojima je mogao biti u kontaktu, no među njima nije bila niti jedna agencija SAD-a, kao ni Mafija niti potpredsjednik Lyndon Johnson.”

MISTERIOZNI SVIJET NAJPOZNATIJE PRVE DAME I UDOVICE: Jackie je imala svoju tajnu misiju nakon smrti JFK-a

“Susreo sam se i s Jackie Kennedy u njenom stanu u New Yorku. Otkrio sam joj sve što sam pronašao jer je ona bila apsolutno odlučna u namjeri da otkrije istinu. Ostali smo u kontaktu, i još imam sačuvanu njenu korespodenciju.”

Geller je zatim još nagađao hoće li se i on spominjati u dokumentima otvorenim javnosti, ili će njegov rad ostati tajnom.

“Ako se to dogodi, onda nažalost nikada neći moći otkriti što sam saznao, jer se radi o stvarno šokantnoj stvari.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr