NIKOME NISU REKLI

DONALD TRUMP I MELANIA DISKRETNO SU SE CIJEPILI JOŠ U SIJEČNJU: Uzeo cjepivo iako je par mjeseci prije toga prebolio covid

Bivši američki predsjednik Donald Trump i supruga mu Melania cijepili su se protiv covida-19 u siječnju dok su još bili u Bijeloj kući, doznaje se u ponedjeljak iz pouzdanih izvora. Za razliku od Joea Bidena koji se cijepio 21. prosinca, što je televizija izravno prenosila, nekoliko tjedana prije dolaska na vlast, Trump nikada nije javno spomenuo da se cijepio.

“Predsjednik Trump i Prva dama cijepili su se u Bijeloj kući u siječnju”, rekao je za France Presse izvor blizak bivšem predsjedniku, ne navodeći druge pojedinosti.

U nedjelju je Donald Trump, u prvom govoru nakon odlaska iz Bijele kuće, izjavio da se “svi trebaju cijepiti”. Njegove su izjave dobile posebnu važnost jer su neki njegovi simpatizeri veoma sumnjičavi prema cjepivu.

Donald Trump koji je početkom listopada na testu bio pozitivan na covid-19, nekoliko je dana proveo u vojnoj bolnici Walter Reed u predgrađu Washingtona.

Povratak na Net.hr