KAKAV LUKSUZ

DOK NAROD PATI, BIVŠI MINISTAR UDAJE KĆER: Svadba od 74 milijuna dolara razljutila naciju!

Bivši indijski ministar, koji je nedavno zbog osude za korupciju izašao iz zatvora, razljutio je mnogobrojne Indijce kada je odlučio na svadbu svoje kćeri potrošiti nevjerojatnih 74 milijuna dolara.

Dok se zemlja bori s krizom, Indijci pokušavaju pronaći način kako preživjeti vijest o tome da je njihov bivši ministar Janardhana Reddy na vjenčanje svoje kćeri potrošio vrtoglavih 74 milijuna dolara, piše Daily Mail.

Štoviše, bivši ministar nije samo trošio nego je za proslavu hinduskog vjenčanja zauzeo kraljevsku palaču u Bangaloreu, a u nju uveo i brazilske plesačice kako bi zabavljale 50 tisuća gostiju. Među gostima su i najveće zvijezde Bollywooda, a proslava vjenčanja bi trebala trajati pet dana i pet noći. Gosti su smješteni u posebnom selu koje je osmišljeno u krugu palače samo za tu prigodu.

Kakav je luksuz u pitanju, pokazuju pozlaćene pozivnice za svadbu s LCD ekranom. Na pozivnici je moguće vidjeti ministrovu kćer Brahmani i mladoženju Rajeeva, u pratnji pet bijelih konja.
Saznaje se također da će Brahmani biti okićena nakitom od oko 10 milijuna dolara, a njezina vjenčanica koštala je dva milijuna dolara.

 

Janardhana Reddy je nedavno izjavio kako je podigao hipoteku na svoje imanje u Bangalaoreu i Singapuru kako bi se vjenčanje održalo te da je sve platio još prije šest mjeseci.

Javnost je svadbu kćeri bivšeg ministra okarakterizirala kao “odvratno pokazivanje bogatstva”.

Nekadašnji indijski ministar Reddy, bivši je član vladajuće Narodne stranke Indije pod vodstvom premijera Nerendra Modija. Reddy je osuđen na tri godine zatvora zbog optužbi za korupciju, no prošle godine je pušten na slobodu uz jamčevinu.

Janardhana Reddy, vjenčanje kćeri

Povratak na Net.hr