SEKS U ZRAKU

DOBILI SAMO UKOR?! Piloti potajno snimali stjuardese kako se seksaju tijekom letova, pa razmjenjivali snimke

Njemačka zrakoplovna tvrtka ukorila je svoje pilote nakon što su se pojavile glasine kako međusobno razmjenjuju video snimke stjuardesa u spolnom odnosu s kolegama za vrijeme leta.

Condor Airlines, u vlasništvu britanskog turističkog diva Thomasa Cooka, odlučio je spriječiti daljnju cirkulaciju ovog eksplicitnog materijala te je zaprijetio osoblju otkazima, pa čak i kaznenom odgovornošću, prenosi Daily Mail.

Dovođenje putnika u opasnost

Tvrtka je u poruci na internoj web stranici istaknula da bi takvo ponašanje moglo dovesti do otkaza. U poruci se spominje i mogućnost kaznenog gonjenja u slučaju da se snimalo tijekom leta, te da se na taj način ugrožavalo putnike, a za što je kazna do dvije godine zatvora.

“Saznali smo sljedeće činjenice: unutar kruga pilota očito postoje određeni kolege koji su potajno snimali fotografije i/ili video snimke kolegica, a koje prikazuju te osobe u jasnom spolnom činu”, pisalo je u poruci, tvrde njemački mediji.

Condor je pokrenut 1959. i leti na 80 odredišta širom Europe, Amerike, Azije i Afrike.

“Jasno smo rekli našim kolegama kako u našoj organizaciji nema mjesta ovakvom neprikladnom ponašanju. Nastavljamo istragu u interesu svih naših kolega”, izjavio je glasnogovornik Condora.

Za kontrolama u ženskom donjem rublju

I British Airways ima svoje ‘nestašne’ piloteFoto: Wikimedia

SEKS SKANDAL: Stjuardesa u dnevniku detaljno opisala afere s oženjenim pilotima, sve pronašao njezin muž

U međuvremenu, pilot British Airwaysa suspendiran je prošle godine nakon što su na svijetlo dana izašle fotografije čovjeka kako vrši spolni čin odjeven u žensko donje rublje za kontrolama zrakoplova.

Colin Glover (51) poricao je da je na fotografijama, na kojima se vidi i pornografski časopis na upravljačkoj ploči, baš on.

Smatra se kako su fotografije snimljene u dvije odvojene prilike, na različitim dugotrajnim letovima.

Povratak na Net.hr