POSLODAVAC BEZ MILOSTI

SAMOHRANA MAJKA DOBILA OTKAZ ZBOG TRUMPA: Sve je počelo nakon što se ova fotografija proširila društvenim mrežama…

Samohranoj majci Juli Briskman, koja je pokazala srednji prst američkom predsjedniku Donaldu Trumpu kad je kolona u kojoj se vozio prošla pokraj nje dok se vozila biciklom, poslodavac je zbog toga dao otkaz.

Briskman je prije desetak dana snimio službeni fotograf Bijele kuće Brendan Smialowski, a nakon što se fotografija proširila društvenim mrežama izgubila je posao.

[VIDEO] TRUMP ŠOKIRA I U JAPANU: Bacio kutiju hrane ribicama, zaboravio Melaniju i iskazao nepoštovanje prema caru

Na slici, koju je ponosno objavila na svojim Facebook i Twitter profilima, okrenuta je leđima. No to nije spriječilo njezina poslodavca, Akimu LLC, građevinsku tvrtku koja surađuje s američkom vladom i vojskom da joj samo tri dana nakon “incidenta” uruči otkaz uz objašnjenje da je prekršila politiku društvenih medija te da bi mogla naštetiti profesionalnoj reputaciji Akime.

“Prolazio je u koloni pokraj mene i samo sam u trenu osjetila da mi je krv provrela… Pomislila sam: opet ide na proklete golf terene”, ispripovijedala je Briskman.

TRUMPOVA PRVA GODINA, DEMOKRATI TRAUMATIZIRANI: Prekršio je baš sve kodekse: ‘Taj neprestano vrluda, nemoguće je tako vladati!’

TRUMP U INTERVJJU PODIVLJAO NA STATE DEPARTMENT I MINISTRA VANJSKIH POSLOVA: ‘Onaj tko je bitan sam ja’

“Poručili su mi da ne mogu na društvenim mrežama objavljivati ‘opscene’ i nepristojne’ stvari. Dakle, oni taj pokret smatraju opscenim”, rekla je za Huffington Post.

Smialovski je rekao da je uvijek spreman za dobru fotografiju. Njemu je svejedno, jer nije on dobio otkaz.

“Nikad ne znate što vas čeka i što se može dogoditi”, kazao je, dodavši da je gestikulacija prolaznika česta u trenucima kada pokraj njih prolazi predsjednikova kolona.

Povratak na Net.hr