Dječak odustao od borbe za život: Mama, ne mogu više

Devetogodišnji dječak iz Michigana nakon petogodišnje bitke s tumorom mozga rekao je svojoj majci da više ne želi na operaciju niti želi piti tablete. Odlučio je, kazala je ona, odustati od bitke i proživjeti ostatak života bez bolnih terapija.

Nakon petogodišnje borbe s rijetkim oblikom tumora na mozgu, svega devet godina star dječak Ryan Kennedy kazao je svojoj majci da je vrijeme da prestanu sa svim bolnim tretmanima.

Ne želi na operacije jer su bolne

Devetogodišnji dječak iz Clarkstona u Michiganu dosad je prošao sedam operacija, četiri kemoterapije i dva zračenja. Kada mu je majka rekla da mora na još jednu operaciju, kazao je da više ne može.

“Ne, rekao sam ti mama da više ne želim ništa od toga. Završio sam, završio sam sa svime”, riječi su koje je izgovorio u suzama, a koje je medijima prenijela njegova majka Kimberly Morris-Karp.

Rastanak s braćom

“Odlučio je da više ne želi uzimati ni tablete, ali da više ne želi ni na operaciju jer je prebolna”, kazala je Kimberly za CNN ističući da bi operacija dječaku život produžila za tri mjeseca. Dječak bi 24. ovog mjeseca trebao napuniti 10 godina, no liječnici nisu sigurni da će doživjeti taj dan.

“Bit ću uz njega, pomoći mu u svemu što mu treba, voljeti ga i proći sve ovo s njim”, kazala je nesretna žena dodajući da joj je najteže bilo kada se mališan oprostio sa svojom braćom.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr