'TI MALO SR***, OVAKO ĆEMO!'

DADILJA IZ NOĆNE MORE: Brutalno zlostavljala dijete s Downovim sindromom, otkrila je skrivena kamera

Na sud u Kentuckyju podignuta je optužica protiv dadilje koja je snimljena kako zlostavlja četverogodišnjeg dječaka sa sindromom Down.

Lillian D. White iz Lexingtona četverogodišnjem djetetu mijenjala je pelenu tako što ga je stavila na pod, a onda doslovno sjela na njega, ne bi li ga natjerala da miruje. Nakon što mu je zamijenila pelenu, vukla je mališana po podu dnevnog boravka držeći ga za noge. Kada su roditelji pregledavali snimku postavljene kamere, nisu ni slutili što će na njoj zateći, piše Daily Mail.

SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE U NAJVEĆEM MARIJANSKOM SVETIŠTU: Lokalni moćnik napastovao mladu ženu u javnom WC-u?

‘Ti malo sr***, evo kako ćemo, ovo ćemo odraditi na moj način’, čuje se kako se obraća djetetu. ‘Ne, ne možeš me udariti jer sjedim na tebi’, kazala je.

Potresena majka djeteta kazala je kako je kameru postavila nakon što je primjetila neobično ponašanje kod svojeg sina. Kada je vidjela snimku, šokirala se. Ne samo da joj je dijete, koje je rođeno sa sindromom Down, fizički zlostavljano, već i verbalno i psihički.

Dadilja koja je s djetetom bila od lipnja ove godine uhićena je te optužena, no na prvom saslušanju na sudu zanijekala je krivnju te se odlučila braniti šutnjom.

Povratak na Net.hr