Neželjena publika

ČULI ŠTO NISU TREBALI: Uspaljeni par prekinuo sušu i istovremeno šokirao ženine roditelje

Svima se dogodi razdoblje suše u seksualnom životu, ali način na koji je to prekinuo jedan korisnik Reddita vjerojatno je šokirao njegovu punicu i punca više nego bilo što u životu.

Par tjedana nakon što mu je rođena druga kćer, roditelji njegove supruge došli su im pomoći u kući, dok mu supruga ne bude spremna za posao.

Supruga, starija kćer i punica otišli su obaviti neke stvari van doksu se on i punac pobrinili za neke poslove u kući. Kao odgovoran otac stavio je svoje novorođeno dijete da spava u spavaćoj sobi i uključio monitor za bebe u sobi, dok je zvučnik bio u dnevnoj sobi.

Kasnije se supruga vratila i život se nastavio po starom. Ali te je večeri žena bila u posebno dobrom raspoloženju koje je dovelo do, kako je sam opisao “dosta nabrijanog seksa”. Nisu se suzdržavali, koristili su igračke, govorili su si prljave stvari i glasno stenjali tijekom “prekida osam tjedana duge pauze”.

Nakon što se očistio čovjek je sišao dolje da nešto popije u kuhinji, ali se iznenadio kada je čuo suprugu kako pjevuši. Ali zvuk nije dolazio od nje, već od monitora za bebe kojeg je ranije postavio u dnevnoj sobi, metar od ženinih roditelja.

thinkstockphotos-512919131
Jesu li ženini roditelji bili prešokirani da isključe monitor?Foto: Thinkstock

 

Njegova ga je punica samo zamolila da isključi monitor kada se vrati natrag u spavaću sobu.

Kaže da nikada više nitko nije spomenuo taj događaj.

Drugi Redditori uglavnom su komentirali u stilu “Nema ničeg boljeg nego prisluškivati kada ti neko zadovoljava kćer”Foto: reddit

 

Ali samo je jedan shvatio pravu istinu: “Kada malo bolje razmislim o tome, nije da i oni sami nisu mogli isključiti tu stvar da su stvarno htjeli. Hmmm…”Foto: reddit

Čovjek je rekao kako se on i njegova žena nadaju kako njeni roditelji nisu isključili monitor na svojoj strani jer su bili prelijeni. Alternativa im je jednostavno prestrašna…

Unilad/Danas.hr

Povratak na Net.hr