BORBA ZA BIJELU KUĆU

CLINTON I TRUMP NAPRAVILI SU ISTU POGREŠKU… No za Donalda će ona biti fatalna – evo i zašto

Kada je svoju suparnicu na američkim predsjedničkim izborima Hillary Clinton nazvao ‘gadnom ženom’ (eng. nasty woman) Donald Trump je prema ocjenama analitičara učinio ogromnu pogrešku.

Osim što je time još jednom pokazao koliko je nepristojan, napravio je identičan gaf kao i sama Hillary kada je njegove pristaše prije nekoliko tjedana nazvala ‘jadnima’.

Gadni i jadni

Nakon ove izjave žene diljem SAD počele su se nazivati ‘gadnim ženama’ i na taj način ujedinjavati se u borbi protiv Trumpa, no to isto učinili su i ‘jadni’ Trumpovi glasači.

Međutim, prema Business Insideru ova bi greška za Trumpa mogla biti kobna.

#Nastywoman

Naime, žene su se na brojnim društvenim mrežama počele oglašavati uz #nastywoman i #nastywomanchallenge opisujući pri tome težak posao što ga obavljaju.

Ujedinjavanje žena

Sophia Amoruso, osnivačica modne kompanije ‘Nasty Gal’ čak je promijenila naziv svoje službene web stranice u ‘Nasty Woman’.

Istovremeno je i službena kampanja Hillary Clinton počela koristiti stranicu nastywomengetthingsdone.com (Gadne žene odrađuju posao op.a.), pa svatko tko klikne na nju automatski bude preusmjeren prema stožeru kandidatkinje Deomkratske stranke.

Prigodni slogan

Veliki hit ponovno je postala i pjesma Janet Jackson prigodnog naslova ‘Nasty’.

Zbijanje redova

Čini se da su H. Clinton i njezini pristaše i službeno dobili naziv na koji mogu biti ponosni. To pak može predstavljati ogroman problem za Trumpa koji su doduše zbili redove nakon što su nazvani ‘jadnima’, no i bez toga bili su čvrsto protiv njegove protukandidatkinje.

TRUMP NE POSUSTAJE OD LUDOSTI: ‘Prihvatit ću izborne rezultate samo ako pobijedim’

‘Gadna žena’ sada je postala slogan svih zaposlenih žena, svih koje vode računa o svom domu i onih kole same odlučuju o svojoj budućnosti. A upravo taj dio biračkog tijela trebao je Trumpu kako bi si osigurao pobjedu na izborima. No, sada ga neće dobiti, jer je ‘gadan’.

 

Povratak na Net.hr