banner

NAPLATA STARIH GRIJEHA

ČETIRI ŽENE TVRDE DA IH JE ZLOSTAVLJAO BILL CLINTON: Mlažnjak kojim je putovao svijetom zvali su Air F**k One

Bivši predsjednik SAD-a suočen je s novim eksplozivnim optužbama za spolno zlostavljanje koje su podnijele četiri žene, tvrde visoki izvori iz Demokratske stranke, kao i službenik koji je služio i tijekom Clintonove i tijekom Obamine administracije.

Trenutne optužbe protiv Billa Clintona (71), čija je prošlost prepuna optužbi za seksualno neprimjereno ponašanje, potječu iz perioda nakon što je, početkom 2001. napustio Bijelu kuću, piše Daily Mail.

Priprema četiri odvojene tužbe

Odvjetnici koji predstavljaju žene, koje koordiniraju svoje radnje, obavijestili su Clintona da pripremaju četiri odvojene sudske tužbe protiv njega. U sklopu trenutnih pregovora odvjetnici zahtijevaju znatne sume u zamjenu za tišinu njihovih klijentica.

Članovi Clintonovog odvjetničkog tima potvrdili su postojanje novih navoda.

Krajem 90-tih, Clinton je platio 850.000 dolara kako bi se s Paulom Jones nagodio u vezi optužbi za seksualno zlostavljanje.

Zlostavljanja u milijarderovoj službi

Pregovori o novim sudskim tužbama dosegli su kritičnu točku. Ako propadnu, iz Clintonovog stožera javljaju kako su četiri žene rekle kako su spremne javno objaviti svoje optužbe o spolnom zlostavljanju na konferenciji za medije.

Time bi učinile Clintona najnovijim, i najpoznatijim, likom u sve dužem popisu poznatih muškaraca koji su nedavno optuženi za spolno napastvovanje.

Nove se optužbe odnose na incidente koji su se dogodili prije više od 10 godina, u ranim 2000-tima, kada je Clintona zaposlio Ron Burkle, plejboj milijarder, kako bi radio u njegovoj tvrtki Yucaipa. Clinton je pomagao Burkleu u dobivanju poslova te letio po cijelome svijetu s gomilom prekrasnih mladih djevojaka u Burkleovom privatnom mlažnjaku, nazvanom ‘Air F**k One’.

Četiri žene, čiji identiteti još nisu otkriveni, bile su zaposlene na nižim položajima u Burkleovoj organizaciji dok su bile starije tinejdžerke i tvrde da ih je bivši predsjednik spolno napastovao.

Za sada nema dokaza da je Burkle znao išta o ovim navodnim Clintonovim nasrtajima.

Liberalna dvoličnost

Tijekom skandala s Monicom Lewinsky Clinton je uživao gotovo apsolutnu podršku liberalnih medija. No vremena su se promijenilaFoto: AFP

Ove nove tužbe vjerojatno će ponovo probuditi stare rasprave o tome zašto su dempkrati branili Clintona tijekom skandala s Monikom Lewinsky te zašto su liberali i feministice ignorirali utemeljene optužbe za seksualno napastvovanje protiv 42. predsjednika, ne samo od Paule Jones, već i od Juanite Broaddrick, Kathleen Willey, i drugih.

“Bill je šokiran zbog same pomisli da bi ponovo morao svjedočiti i braniti se od seksualnih optužbi”, rekao je predstavnik Demokratske stranke upoznat sa slučajem.

“Nada se kako će njegov pravni tim nekako spriječiti žene da podnesu optužbe te ga ‘vuku kroz blato’.”

Bijesna Hillary

Izvor je dodao kako je Hillary Clinton bijesna na svog supruga što je završio umiješan u još jedan seksualni skandal.

Navodno je ponudila da unajmi privatne detektive koji bi iskopali loše stvari o tim ženama, ali suprugovi su ju odvjetnici uspjeli uvjeriti da se ne miješa.

“U prošlosti je Hillary imala spreman tim detektiva koji su uspjeli ušutkati više žena u Little Rocku, a koje su se žalile na Billove neželjene spolne ponude” rekao je izvor.

“No I Hillary je morala priznati kako sada vlada drugačija atmosfera u našoj kulturi o spolnom zlostavljanju te da više nije tako lako zastrašiti žene kako bi zašutile o optužnici jednom kad bi se već odlučile progovoriti.”

“Hillary želi ostati u svjetlu javnosti kao vođa otpora protiv Donalda Trumpa, te igrati veliku ulogu i u nadolazećim godinama, uključujući možda i ponovnu kandidaturu za predsjednicu 2020.”, nastavio je izvor.

Odnosi između supružnika Clinton uglavnom su poslovne prirodeFoto: afp

“Boji se kako bi ovaj najnoviji skandal mogao uništiti ime Clinton i torpedirati njene planove.”

I DEMOKRATSKI SENATOR OPTUŽEN ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE: ‘Pritisnuo je svoje usne na moje i gurnuo mi jezik u usta’

“Već su godinama odnosi između Billa i Hillarya isključivo poslovni, osim kada su u pitanju njihova kćer i unuci. Oni već godinama ne žive kao muž i žena, uglavnom zbog Billovog trčanja za drugim ženama.”

“Već je prije dosta vremena postalo jasno da čak ni poodmakla dob neće natjerati Billa da se smiri i prestane ganjati druge žene. Hillary to jednostavno ignorira i živi odvojeni život. Ne posjećuje ga u njegovom apartmanu jer zna da je to njegovo ljubavno gnijezdo.”

Povratak na Net.hr