NEZAPAMĆENI SLUČAJ

‘ČAK 13 GODINA BILA SAM SEKSUALNI ROB’: Maloljetnu djevojku zatočio u kući, a četvero djece koje je rodila – prodao!

Anna Ruston iz Velike Britanije ispričala je za The Daily Mirror stravičnu priču o otmici i seksualnom zlostavljanju koje je proživljavala punih 13 godina.

Ova Britanka 13 je godina bila seksualni rob, tvrdi da je bila zaključana u spavaćoj sobi te podvrgnuta svakodnevnom seksualnom zlostavljanju i nemilosrdnim batinama.

U intervjuu za The Daily Mirror ispričala j kako ju je njezin otmičar ‘prodavao’ i drugim ljudima, a u zatočeništvu je rodila četvero djece.

‘Još uvijek mi je pred očima ta spavaća soba, kut sobe u kojem bih se previjala od bolova’, rekla je Ruston.

Proživljavala horor

‘Nakon nekog vremena osjećaj boli postajao je sve slabiji, čini se kako ga je moje tijelo naučilo izolirati i isključiti’, ispričala je te potom dodala kako, osim što joj prizori sobe u kojoj je bila zatočena 13 godina ne izlaze iz glave, još uvijek osjeća miris sobe, miris kante koju je koristila kao WC.

‘Došla sam do trenutka kada više nisam znala što je život’, rekla je.

Njezinu priču mnogi su već usporedili sa stravičnim iskustvom Elisabeth Fritzl, koja je 24 godine bila zarobljena u podzemnom bunkeru gdje ju je silovao njezin otac, Josef Fritzl.

Svoje iskustvo Britanka Ruston opisala je u knjizi ‘Tajni rob’ u kojoj piše kako je imala samo 15 godina kada joj je prišao taksist Malik koji je iskazivao veliki interes za nju te ju pozvao u svoj dom kako bi upoznala njegovu majku, braću i njihove žene.

‘Prodavao’ ju je i drugima

Kada je stigla u njegovu kuću, prisjeća se Ruston, nazvao ju je ‘bijelim smećem’, a potom ju je silovao. Zaključao ju je u sobu iz koje nije mogla izaći punih 13 godina.

Kazala je kako ju je Malik ‘prodavao’ i drugim muškarcima koji bi je silovali, a u zatočeništvu je rodila četvero djece koje je njezin otmičar navodno prodao.

Dva je puta pokušala pobjeći, no uhvaćena je nakon čega bi slijedila kazna – batine od kojih bi padala u nesvijest.

Nekoliko se puta pokušala ubiti, tabletama protiv bolova, bacanjem niz stepenice i vješanjem šalom, no nije joj uspjelo.

Pokušaj bijega

Jednom prigodom, kada je znala da će otmičar Malik i njegova obitelj biti zauzeti i usmjereni na molitvu tijekom muslimanskog festivala, uzela je komad papira na kojem je napisala kako je zatočena i da treba pomoć. Poruku je dobacila liječniku koji je promptno reagirao te joj vratio poruku na kojoj je pisalo da će tri puta zazvoniti na telefon kad zrak bude čist i kad će moći slobodno izaći na glavna vrata kuće.

Slobodna je 16 godina, a po izlasku iz zatočeništva uspostavila je vezu s bivšim dečkom s kojim danas ima obitelj. Kaže kako se boji slučaj prijaviti policiji, a knjiga koju je napisala dio je terapije oslobađanja od grozne prošlosti.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr