DA TI SRCE PUKNE

BOŽIĆNA ČESTITKA HRABROG DJEČAKA (5): Smrtonosna bolest mu se vratila, ali on je smogao snage za dirljivi video

Petogodišnji Bradley Lowery u ovoj dirljivoj video poruci zaželio je svima sretan Božić i zahvalio na podršci i brojnim darovima.

Bradley se još uvijek smije, unatoč tome što mu je sa samo dvije godine dijagnosticiran rak koji se nedavno ponovno vratio.

Liječnici su nedavno roditeljima priopćili da se stanje pogoršava i da će Bradleyu ovo vjerojatno biti posljednji Božić.

Prikupljali novac za liječenje dječaka

Dječak se u video poruci s dignutim palčevima zahvalio mnogima koji su uplatili novac za njegovo liječenje, poslali mu poklone i zaželjeli ozdravljenje.

U posljednja dva dana, otkako su saznali loše vijesti, Bradleyevi roditelji primili su nebrojene želje za ozdravljenje njihovog sinčića.

Njegova majka Gemma rekla je da su im liječnici priopćili kako malenom Bradleyu nije preostalo još puno opcija. Od tada su mnogi na Facebooku počeli prikupljati sredstva za obitelj.

Zauzvrat je Gemma objavila video u kojem se maleni Bradley zahvaljuje.

‘Popravili ste mu dan’, rekla je Gemma.

Kemoterapija do Božića

Petogodišnjak je inače strastveni obožavatelj nogometa, a najviše voli klub Sunderland AFC, koji ga je pozvao da im po drugi put bude maskota na utakmici.

Bradleyu je rak dijagnosticiran već sa dvije godine. Nakon prve kemoterapije, stanje se popravilo, ali sada se bolest opet vratila.

Obitelj je odlučila da će dječak do Božića primati oralnu kemoterapiju, a zatim će se vidjeti razvoj stanja.

Majka Gemma vjeruje da će se Bradley ipak izboriti za život, iako joj je teško gledati ga kako prolazi kroz pakao kemoterapije, piše Chroniclelive.

Povratak na Net.hr