ILEGALNA POSLA

BIZARNO: Zaplijenili na stotine tisuća rabljenih prezervativa – trebali su biti očišćeni, osušeni i opet prodani!?

Žena iz Vijetnama tvrdi da jednom mjesečno dobiva tisuće korištenih kondoma i to od ‘nepoznatog izvora’ te da je njezin posao očistiti ih, osušiti i razvrstati kako bi izgledali ‘friško’ i novo za kupce

Iz Vijetnama stiže jedna, pomalo nevjerojatna i bizarna vijest. Naime, policija je tijekom premetačine skladišta u pokrajini Binh Duong zaplijenila na stotine tisuća rabljenih kondoma. Riječ je o pokrajini koja se nalazi na jugu te države, a vlanicu skladišta, 32-godišnju Pham Thi Thanh Ngoc, policija sumnjiči da je organizatorica recikliranja i vraćanja prezervatima na tržište koji su već bili rabljeni.

Zaplijenjeno je točno 324.000 korištenih kondoma koji su nakon “čišćenja” trebali biti preprodani, javlja portal Vnexplorer. Sve se zbilo prošle subote kada je policijski odjel iz Binh Duonga pronašao 360 kilograma korištenih kondoma i tisuće kondoma spakiranih i pripremljenih za prodaju, bez ikakvih oznaka brendova.

U početku, optužena 32-godišnjakinja nije htjela pokazati dokumente koji bi potvrdili legalno podrijetlo prezervativa. Tvrdila je da jednom mjesečno dobiva tisuće korištenih kondoma i to od “nepoznatog izvora” te da je njezin posao očistiti ih, osušiti i razvrstati kako bi izgledali “friško” i novo za kupce.

Više detalja o ovoj ilegalnoj operaciji nije objavljeno te se slučaj još istražuje.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr