BIO JE KREATIVAN

BIZARNA SMRT U RUSIJI: Umirovljenik preminuo na čudnovatoj seks-lutki koju je sam složio, našli su ga mumificiranog

Nad pokojnikom će biti provedena obdukcija, no policija je uvjerena kako je muškarac umro prirodnom smrću u društvu lutke za seks.

Nakon što su se stanari jedne zgrade u St. Petersburgu požalili na nesnosan smrad koji se širio iz jednog stana, policija je u istom pronašla mumificirano tijelo umirovljenika koji je preminuo u zagrljaju seks-lutke iz kućne radinosti.

Nisu ga viđali mjesecima

66-godišnjeg Valeryja M. susjedi nisu viđali mjesecima, piše Daily Mail. Kad je policija provalila u stan, pronašli su ga mrtvog na kauču, a uz njega je bila i lutka koju je sam napravio. Njegovo je tijelo bilo djelomično mumificirano, s obzirom da je bio mrtav već nekoliko mjeseci kada je nađen, piše Nevsky News.


Sklepao lutku od stvari koje je pronašao u smeću

Policija vjeruje kako je preminuli lutku napravio od stvari prikupljenih iz kanti za smeće u blizini njegova doma u četvrti Moskovsky. Na lutki je bila glava kakva inače stoji na onima u izlozima butika s odjećom, dok je ostatak tijela napravljen od raznog tekstila, užadi i starih ručnika. Veliko disproporcionalno poprsje umirovljenik je napravio od ružičastih ručnika.

Nad pokojnikom će biti provedena obdukcija, no policija je uvjerena kako je muškarac umro prirodnom smrću u društvu lutke za seks. Glasnogovornik je potvrdio kako na muškarcu nema tragova nasilja.

Povratak na Net.hr