Bivši vlasnik otkrio mračne tajne najpopularnijeg noćnog kluba

Kultno mjesto svjetske klupske scene Studio 54 ponovo će zaživjeti u memoarima bivšeg vlasnika koji, potpuno iskreno i bez dlake na jeziku, progovora o svemu što se događalo iza zatvorenih vrata.

Seks, droga i potoci alkohola koje su slavne osobe trošile do besvijesti upravo u ovom kultnom njujorškom klubu naći će svoje mjesto u knjizi Marka Fleischmana, koji je ovo mjesto kupio od njegovih osnivača 1981. godine, Stevea Rubella i Iana Schragera.

U memoarima će biti opisano kako je Studio 54 postao epicentar ”kulture droge” u New Yorku i kako su se slavne i poznate osobe okupljale u njegovom uredu ne bi li povukle koju lajnu kokaina prije cjelonoćne zabave.

Aduti koji su ga proslavili

Tulumarenje bez granica te otvoreni pristup seksu i partijanju aduti su zbog kojeg su ga slavni jednostavno obožavali.

Tako je, primjerice, Michael Jackson često plesao uz samog DJ, daleko od ostalih gostiju.

Bivši vlasnik rekao je kako je lansirao klub zabavljajući najveće zvijezde svijeta uz šampanjac i kokain, uključujući i Johna Belushija, Keitha Richards i Andyja Warhola.

Gosti ovog kluba bili su, između ostalih, Haoui Montaug, Madonna, Wham!, Duran Duran, Cyndi Lauper, Woody Allen, Rod Stewart, Dolly Parton, Olivia Newton-John, Bianca Jagger i producent Allan Carr.

Memoari bi trebali biti pušteni u javnost tijekom iduće godine, a i već sada su dobrano zaintrigrirali svjetsku javnost.

Povratak na Net.hr