SVE ZBOG KORONAVIRUSA

BIVŠI PREMIJER ‘ODRIJEŠIO KESU’: Silvio Berlusconi daruje 10 milijuna eura bolnicama u Lombardiji

‘Silvio Berlusconi odlučio je staviti na raspolaganje pokrajini Lombardiji, putem donacije, deset milijuna eura potrebnih za opremu odjela intenzivne skrbi s 400 kreveta’

Milijarder i bivši premijer Silvio Berlusconi donirat će deset milijuna eura pokrajini Lombardiji koja je u Italiji najteže zahvaćena epidemijom koronavirusa, kako bi se osigurali dodatni kreveti za intenzivnu skrb, najavila je u utorak njegova stranka.

PORUKA HRVATICA IZ ITALIJE I ŠPANJOLSKE: ‘Sve je kao u filmu prije napada zombija, ulice su prazne. Hrvati, budite pametni…’

“Silvio Berlusconi odlučio je staviti na raspolaganje pokrajini Lombardiji, putem donacije, deset milijuna eura potrebnih za opremu odjela intenzivne skrbi s 400 kreveta”, objavila je Forza Italija (Naprijed Italija), njegova stranka desnice.

Prošli tjedan 83-godišnji milijarder bio je u mjestu Chateauneuf-Grasse na jugoistoku Francuske, objavio je načelnik te općine. Dnevni list La Stampa potvrdio je da je Berlusconi otputovao iz Milana, glavnoga grada Lombardije zato da bi u Francuskoj “u većem miru” sam proživio “teške trenutke” kroz koje prolazi Milano.

Italija je po broju zaraženih i umrlih vodeća u Europi, odnosno druga u svijetu s 2.158 umrlih od 27.980 zaraženih po podacima od utorka ujutro.

ŠIBENČANIN IZ STRAHA OD KORONAVIRUSA ODBIO VOZITI U ITALIJU: ‘Šef mi je rekao da sam pi*ka i lijena kukavica’

Povratak na Net.hr