PLATIO JE I TROŠKOVE BOLNICE

BIO JE PRIKAZAN KAO HEROJ: Mjesecima se brinuo za djevojku koja je ležala u komi, no skrivao je mračnu tajnu

Liu Fenghe prošle je godine u kineskim medijima bio prikazan kao brižan dečko koji je brinuo o svojoj djevojci koja je provela osam mjeseci u komi. Fenghe je čak i platio oko 210.000 kuna bolničkih troškova za svoju djevojku Lin Yingying.

No nitko nije mogao znati kakav je zapravo Liu Fenghe. Sve se otkrilo nakon što se djevojka probudila iz kome. Djevojka je u komi završila upravo zbog Liua koji ju je redovito tukao, javlja Mashable.

Sve je počelo kada je Lin slučajno prepekla kruh u pekari koju su zajedno vodili u gradu Liaoningu. U komi je završila nakon što ju je Liu premlatio u rujnu 2014. godine te joj zadao teške ozljede glave.

Progovorila na nagovor oca

Liu je prvo zabranjivao posjete njenoj obitelji, no oni su je u veljači prošle godine uspjeli odvesti kući. Ona se iz kome probudila tri mjeseca kasnije te je svojoj obitelji ispričala kako je završila u komi.

Sve do sada se bojala govoriti u javnosti o tome što se dogodilo. Strahovala je od bivšeg dečka, no medijima je odlučila otkriti istinu i to na nagovor oca. Obitelj je sve prijavila vlastima.

Povratak na Net.hr