DUHOVI IZ PROŠLOSTI?

‘BILL ME SILOVAO, A HILLARY PRIJETILA’: Trump na konferenciju doveo četiri navodne žrtve obitelji Clinton

Republikanski kandidat za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, Donald Trump, organizirao je konferenciju, otvorenu za javnost, na kojoj su glavne gošće bile četiri navodne žrtve seksualnog zlostavljanja bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona.

Kathleen Willey, Juanita Broaddrick, Kathy Shelton i Paula Jones iznijele su brojne i teške optužbe na račun supružnika Clinton. Broaddrick iz Arkansasa optužila je Billa Clintona za silovanje koje se dogodilo za vrijeme njegova obnašanja dužnosti državnog odvjetnika u Arkansasu te naglasila kako ‘djela govore više od riječi’.

NISU SE NADALI: Ovaj čovjek je postavio zanimljivo pitanje na TV debati i oduševio svijet, evo što su rekli Hillary i Trump

‘Gospodin Trump je možda rekao nekoliko loših riječi, no Bill Clinton me silovao, a Hillary Clinton mi prijetila. Mislim da se to ne može usporediti s izgovorenim riječima’, rekla je Broaddrick.

Candidates Hillary Clinton And Donald Trump Hold Second Presidential Debate At Washington University

‘Prva žrtva Hillary Clinton’

Gospođu Shelton, kako je kazala, silovao je u dobi od 12 godina muškarac kojeg je Hillary Clinton branila na sudu. Gospođa Shelton tvrdi da je upravo demokratska kandidatkinja za predsjednicu zaslužna za suđenje u kojem je Shelton, kao 12-godišnjakinja, prozvana neposlušnim i neuravnoteženim djetetom sklonim seksualnim fantazijama, prenosi Daily Mail.

‘Kada sam imala samo 12 godina, Hillary mi je priuštila iskustvo kakvo ne treba iskusiti niti jedan 12-godišnjak’, rekla je Shelton te dodala kako je licemjerno što Clinton tvrdi da se zalaže za žene i djecu.

Na svojem Twitter profilu koji je otvorila u subotu, Shelton je napisala: ‘Ja sam možda prva žrtva Hillary Clinton. Braneći mog silovatelja i optuživši mene za sve, uništila mi je život. Imala sam samo 12 godina’.

Candidates Hillary Clinton And Donald Trump Hold Second Presidential Debate At Washington University

‘Donald Trump nam može pomoći’

Jones, koja je tužbom dobila 800.000 dolara, optuživši Billa Clintona za seksualno zlostavljanje, kazala je kako podržava Donalda Trumpa te kako bi svi trebali glasovati za njega.

‘On je dobra osoba, on uopće nije onakakv kakvim ga se pokušava prikazati’, rekla je Jones.

GAĐALI SE UVREDAMA PRED OČIMA SVIJETA: ‘To su bile muške priče iz svlačionice, a da sam ja na vlasti ti bi bila u zatvoru!’

Još jedna navodna žrtva bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona, Kathleen Willey, tvrdi kako ju je Clinton seksualno zlostavljao.

Kathleen Willey je optužila Billa Clintona da ju je pipkao u sobi pokraj Ovalnog ureda.

‘Imala sam privatan sastanak s Clintonom. Odjednom me je privukao sebi, poljubio me u usta i zgrabio moje grudi. Nakon toga je moju ruku stavio na svoj penis. Bila sam šokirana, samo sam pomislila ‘što se događa?”, priča.

‘Kada je preuzeo predsjednički mandat i rekao da voli Ameriku te da je ponovno želi učiniti velikom zemljom, ja sam plakala. Smatram da Amerika nikada nije prestala biti najveća zemlja na svijetu. Mi možemo učiniti sve, možemo svijetu donijeti mir, a u tome nam može pomoći upravo Donald Trump‘, kazala je gospođa Willey.

Po okočanju konferencije stiglo je priopćenje iz ureda Hillary Clinton u kojem stoji kako ‘nisu iznenađeni ovakvim potezom Donalda Trumpa koji nastavlja s prljavom kampanjom čime samog sebe srozava na dno’.

Candidates Hillary Clinton And Donald Trump Hold Second Presidential Debate At Washington University

Povratak na Net.hr