BILA JE GLADNA PAŽNJE Sina uvjerila da je bolestan i u želudac mu kroz cijev sasula smrtonosnu količinu soli

Lacey Spears boluje od psihičkog poremećaja Munchausenov sindrom po bližnjem. Zbog svoje bolesne potrebe za pažnjom, namjerno je razboljela, a zatim i ubila, svog petogodišnjeg sina te za to dobila 20 godina zatvora.

New Yorčanka Lacey Spears osuđena je na 20 godina zatvora zbog namjernog ozljeđivanja i ubojstva svog petogodišnjeg sina Garnetta, prenosi Mirror.

Majka boluje od Munchausenovog sindroma po bližnjem, psihičke bolesti koja se manifestira tako što osoba čini sve kako bi ona ili neka njena bliska (‘po bližnjem’) osoba bila bolesna.

Spears je po društvenim mrežama neprestano pisala o Garnettu, njegovoj navodnoj bolesti i pretragama kako bi privukla pažnju, a vodila je i blog “Garnettovo putovanje”.

Ono što nije otkrila nikome jest činjenica da je svoga sina sama ubila i to tako što mu je kroz cijev u želudac usula smrtonosnu količinu soli.

Spears je u ljudima budila sažaljenje i tako što je tvrdila da je Garnettov otac poginuo u prometnoj nesreći. No, muškarac koji tvrdi da je dječakov otac kaže da je itekako živ i da je pokušavao ući u kontakt s Garnettom.

Nakon dječakove smrti, majka je istražiteljima rekla da je bolovao od niza bolesti: Crohnove bolesti, celijakije, problema s uhom itd., no naposlijetku je otkriveno da mu je presudila sol koju mu je Spears usula u želudac pomoću cijevi za hranjenje.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr