Besplatno putovanje zbog kojeg je završila u zatvoru poklonila joj zvijezda reality showa

Putovanje u Peru, iza čega je stajao šverc kokaina, žrtvi narko-trafikinga i njenom prijatelju poklonila je navodno zvijezda popularnog srpskog reality showa.

Osim što je bila zvijezda poznatog showa, osoba koja je ovoj djevojci namjestila besplatno putovanje radila je i kao tjelohraniteljica mnogih javnih osoba.

Nakon afere sa švercom droge zbog koje je jedna djevojka svoje putovanje iz snova završila u zatvoru, do osobe koja je navodno odgovorna za to nje se moglo doći, piše Blic.

Zvijezda realityja živi u Bangladešu

Na njenoj stranici na Facebooku, na kojoj je svakodnevno aktivna, kao mjesto prebivališta naveden je grad Bahari u Bangladešu.

Djevojka, koja je s Unijom Filozofskog fakulteta pokrenula akciju Potez za oprez na temu narko-trafikinga jer je i sama bila žrtva, ispričala je kako je njoj i njenom prijatelju put u Peru poklonila upravo zvijezda poznatog reality showa. Umjesto turističkog putovanja, upali su u narko-zasjedu.

”Prije povratka u Srbiju našli smo se s mladićem, koji se predstavio kao njen brat. Dočekao nas je s poklonima, pa smo morali uzeti dodatne kofere. On se ponudio nabaviti nam nove, te je uskoro donio tri od svojih talijanskih prijatelja”, ispričala je žrtva tvrdeći da nije ni slutila da se u njenom koferu krije više od dva i pol kilograma čistog kokaina.

Čovjek koji je Milici predstavljen kao njen brat navodno je uspješan biznismen koji živi u Ekvadoru. Iako je djevojka pogledala kofere koje im je dao, promakla joj je dobro skrivena droga.

”Pogledala sam cijeli kofer jer nisam baš toliko naivna. Međutim, kokain je bio stavljen u ‘zidove’ kofera, što je bilo nemoguće vidjeti golim okom”, objasnila je djevojka, koja je zbog namještenog šverca tri mjeseca provela u pritvoru, nakon čega je oslobođena optužbe da je sudjelovala u narko-trafikingu.

Povratak na Net.hr