SVE OSTAJE U OBITELJI

BALKANSKI OBITELJSKI NARKO BIZNIS: Čoki kumovao s pjevačem i policajcem, a družio se i sa starletom koja je švercala drogu u vagini

Nenad Stanković, nadimka Čoki, organizator kriminalne organizacije koja je na području Resnika u Srbiji vodila najveći balkanski laboratorij za proizvodnju ecstasyja, u kumskoj je vezi s poznatim srpskim pjevačem Đanijem, ali i s jednim policajcem iz Beograda, javlja Blic.

Kumskim vezama često se hvalio na svom Facebook profilu, a posljednje objave i poziv na proslavu rođenja unuka, Stanković je objavio svega nekoliko dana prije uhićenja.

Rođenje unuka upravo mu je prvi čestitao beogradski policajac Slobodan Nešović.

OTAC NENAD I KĆI TIJANA VODILI OBITELJSKI NARKOBIZNIS: Otkriveno tko stoji iza najvećeg laboratorija za proizvodnju ecstasyja na Balkanu

Stanković je u ‘obiteljski biznis’ uveo i svoju 23-godišnju kćer Tijanu koja je uhićena kad i on.

STanković je povezan i s beogradskom starletom Ninom Prljom koja je početkom godine bila uhićena zbog pokušaja šverca kokaina u Dubai. Nekoliko desetaka paketića bijelog praha ‘pospremila’ je u vaginalni otvor’.

U oboj akciji policija je zaplijenila 96.000 tableta ecstasyja (ukupne težine 42 kilograma), 10 kilograma ecstasyja spremljenog za tabletiranje, 80 kilograma mikrokristalne celuloze za proizvodnju ecstasyja i 840 grama marihuane, a zaplijenjen je i kompletan laboratorij za proizvodnju sintetičkih droga. Policija je uhitila pet osoba.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr