Epilog 'bunga bunga' tuluma: Berlusconi ipak nije kriv!

Bivši talijanski premijer ipak nije kriv za plaćanje za seks maloljetnoj prostitutki. Odlučio je tako viši sud u Milanu. Berlusconi već odslužuje kaznu rada za opće dobro nakon presude za izbjegavanje plaćanja poreza.

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi uspješno se žalio na presudu zbog navodnog plaćanja za seks maloljetnoj prostitutki. On je prošle godine u tzv. aferi ‘Ruby’ osuđen na sedam godina zatvora i zabranjeno mu je političko djelovanje.

Suci višeg suda, međutim, zaključili su da nema dokaza za osuđujuću presudu, te su poništili odluku nižeg suda.

Prvostupanjski sud bio je zaključio da Berlusconi jest plaito za seks 17-godišnjoj plesačici u noćnom klubu, Karimi El-Mahroug, poznatoj kao “Ruby Srcolomka”. Bivši talijanski premijer od početka je negirao optužbe koje su mu se stavljale na teret, a da je bila seksa s Berlusconijem, negirala je i sama Ruby.

Ipak, na sudu je kazala kako je na popularnim zabavama bivšeg talijanskog premijera znalo biti na desetke djevojaka koje su se skidala i plesale, no da nikada nije vidjela da je došlo do fizičkog kontakta između djevojaka i Berlusconija.

Povratak na Net.hr