PREVELIKA TRAUMA

CURICU IZDALO SRCE: Umrla od srčanog udara dva dana prije svjedočenja protiv silovatelja

Devetogodišnjakinja iz Turske umrla je od srčanog udara uzrokovanog brigom samo dva dana prije nego što je trebala svjedočiti protiv čovjeka koji ju je seksualno zlostavljao. Djevojčica poznata samo pod inicijalima ‘YK’ umrla je u bolnici nakon što joj je pozililo kod kuće u Turskoj. Liječnici u Izmiru rekli su da je srčani udar uzrokovan stresom. Pritisak odlaska na sud bio je previše za djevojčicu koju je navodno seksualno zlostavljao 56-godišnjak, djed njezine prijateljice, piše Daily Mail.

Devetogodišnja je djevojčica umrla od srčanog udara uzrokovanog stresom i brigom. Samo dva dana kasnije, trebala je svjedočiti na sudu protiv muškarca koji ju je navodno seksualno zlostavljao.

Zlostavljao ju djed njezine prijateljice, nije mogla podnijeti posljedice traume

YK su roditelji odvezli u bolnicu odmah nakon što joj je pozlilo kod kuće u Izmiru, no liječnici ju nisu mogli spasiti. Rekli su da je briga oko navodnih seksualnih napada i svjedočenja o tome najvjerojatnije bila previše za devetogodišnjakinju. Nije se s takvim pritiskom mogla nositi pa je dobila srčani udar.

 

Toliko je bila traumatizirana time što joj se dogodilo da nije mogla ići u školu četiri mjeseca, otkad se cijeli incident dogodio. Od tada je posjećivala i dječjeg psihologa. Navodno ju je napastovao djed njezine prijateljice, 56-godišnji muškarac, dok se ona igrala na balkonu u domu druge djevojčice, svoje prijateljice. Kad je druga djevojčica otišla nakon svađe, YK se našla sama s 56-godišnjakom koji joj je obećao dati lutku kako bi ju razvedrio. No umjesto toga, on ju je seksualno napastovao. YK je otrčala kući roditeljima, koji su zatim pozvali policiju, a muškarac je odmah uhićen.

Otac: ‘Moja kći je izgubila život zbog njega, učinit ću sve da bude kažnjen’

Trauma je bila toliko velika da se djevojčica nikad nije uspjela oporaviti. Prestala je ići u školu. Bilo ju je previše strah ostajati sama kod kuće, a počela je i mokriti  u krevet. Kako se bližio dan sušenja, bila je sve uznemirenija i nervoznija oko svjedočenja i govorenja o zlostavljanju, a posebno zbog suočavanja sa svojim zlostavljačem u sudnici.

Dva dana prije suđenja je kolabirala – srušila se u svom domu, a roditelji su ju brzo odvezli u bolnicu, gdje je uskoro umrla.

Njezin je otac rekao kako mu se kći jako bojala nakon tog zlostavljanja te da je zbog toga i izgubila život.

‘Učinit ću sve u mojoj moći da taj muškarac bude kažnjen’, rekao je otac umrle djevojčice.

DETALJI STRAŠNOG ZLOČINA ZGROZILI ITALIJU: Pedofil zlostavljao djevojčicu pa je bacio s 8. kata

UHVAĆEN MONSTRUM IZ RIJEKE: Pedofil (35) zlostavljao čak 78 djevojčica mlađih od 15 godina!

SILOVANJE CURICE (2,5) IZ BJELOVARA: Majka optužena jer nije spriječila supruga u stravičnom činu

 

 

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr