DOBIO ZABRANU PRILASKA

SUPRUG NATAŠE BEKVALAC NAKON ŠTO JU JE PRETUKAO: ‘Samo smo se malo gurali i čupali, nisam joj ništa napravio’

Pjevačica je u subotu ujutro potražila pomoć na Hitnoj pomoći u Beogradu. Rekla je da ju je prebio pijani suprug.

Nataša Bekvalac je predala zahtjev za razvod braka od supruga Luke Lazukića koji ju je brutalno pretukao u noći s petka na subotu. Pjevačica je na prijamu Hitne pomoći rekla da ju je pijani suprug tukao rukama i nogama zbog čega je zadobila masnice te tži potres mozga, a sada je i Lazukić reako svoju stranu priče koja je mnogo blaža od njene.

UDARAO JU JE ŠAKAMA I NOGAMA: Nataši Bekvalac ponovno pozlilo nakon što ju je pretukao suprug, vratila se na Hitnu

“Samo smo se malo gurali i čupali, nisam joj ništa napravio”, izjavio je Lazukić, piše srpski Blic. Navodno je ispričao da je Nataša nakon poroda bila jako ljubomorna te je stalno radila scene, a zbog sukoba mu je žao.

https://www.instagram.com/p/BaBfmEEguPu/?taken-by=bekvalceva

Dadilja Natašine djece, koja je bila u susjednoj sobi, kaže da nije ništa vidjela jer se bojala izaći iz sobe, ali da je čula galamu.

“Bila sam u sobi i probudila me je buka i vriska, galama. Uplašena sam sjedila i nisam htjela izaći iz sobe. Ništa nisam vidjela do 10 sati kada je Luka uzeo svoje stvari i izašao iz stana i više ga nisam vidjela”, ispričala je J. M. u policiji, saznaje Blic.

Luka je prije svađe viđen u jednom beogradskom noćnom klubu gdje je bio s prijateljem i dvjema djevojkama, s kojima se odvezao u nepoznatom smjeru, rekao je izvor za Blic.

Dužan veliku svota novca, a u SAD mu je trajno zabranjen ulazak

Lazukiću je određena zabrana prilaska pjevačici na još mjesec dana. Ovo mu nije prvi put da je optužen za nasilničko ponašanje. Zbog tučnjave u New Yorku mu je 2011. trajno zabranjen ulazak u Sjedinjene Američke Države. Tada je u jednom noćnom klubu brutalno pretukao jednog američkog državljanina.

Lazukić navodno duguje oko 50.000 eura (oko 370.000 kuna) određenom krugu ljudi koji su ga zbog toga svakodnevno pritiskali, piše Alo. Zbog nevraćanja duga su gnjavili i pjevačicu.

Povratak na Net.hr