Šta muškarce izluđuje, a žene ne odustaju?

Vaginalna manipulacija

Iako dosta ponekad šta muškarcima smeta kod nas, ponekad se pravimo da to nije tako i nastavljamo po svom. Znaš na šta mislimo?

1. Blebetanje

Nalazite se i on pita kako ti je prošao dan, a potom krene monolog pored kojeg Ilijada i Odiseja izgledaju kao haiku. Nije da muškarce ne zanima šta njihova devojka radi, samo ne vole slušati predetaljne priče.

2. Šoping

Koliko god oni puta rekli da im je muka da idu sa nama po radnjama i da bi rađe kopali tunele, mi ćemo se i dalje duriti svaki put kad neće s nama ili nas požuruje pri peglanju kartica. Možda da razmislimo da šoping počnemo da praktikujemo samo kao kaznu za nešto?

3. Hiperosećajnost

Iako su im samostalne žene jako privlačne, muškarci vole da znaju da su oni ti koji nose pantalone u vezi. Vole da osete potrebu da su potrebni ženama kao zaštitnici, no samo ako nije u pitanju preterivanje. Preosećajne žene, koje stalno treba tešiti i tetošiti, jednostavno su im nešto sa čime se ne znaju i ne žele da se nose.

4. Kritikovanje drugih

Komplimente dajemo retko, ali zato kritike…Muškarcima tako ostavljamo utisak da smo vrlo nesigurne, iako ponekad kritikujemo tek toliko da nešto kažemo. Posebno ne vole ako kritikujemo njih, njihove prijatelje ili članove porodice.

5. Ljubomora

I tu mislimo na one nenormalne ispade. Malo ljubomore nikome ne škodi. Čak, ona je poželjna. Ali naglašavamo, m-a-l-o.


6. Glumatanje

Žene greše u tome da se uvek moraju pokazati u najboljem svetlu pred muškarcem i glumiti nešto što nisu. Posebno kada glume velike ribetine. Možda smo je to trebalo staviti pod broj jedan?

Povratak na Net.hr