Šta možete da zaključite o osobi po poklonu koji ste dobili

Kako ćete prema onome što vam neka osoba pokloni otkriti neke karakterne osobine koje možda uspešno skriva

Sezona deljenja poklona je počela, sad je vreme za analizu onoga što ćete dobiti, pa saznajte nešto o osobi koja vam ih je poklonila što još niste znali.

Na primer, parferm poznate ličnosti, kravata ili košulja mogu da upute na nezainteresovanu osobu koja nije dugo tražila poklon, ili je kupovala u zadnji trenutak, a ne poznaje vas baš dobro.

Osoba koja voli da se takmiči kupiće nešto skupo, ali kad otvorite poklon, morate da pokažete da ste presrećni i ushićeni, jer će se uvrediti ako ne pokažete radost. Naravno, radi se o čistoj kompenzaciji za nesigurnost i strahove koje takva osoba ima.

Egoista će vam pokloniti nešto što i sam želi da dobije – najbolji primer su roditelji koji deci kupuju igračke kojima se nakon toga oni više igraju od njih, ali i dečko koji devojci kupuje izazovno donje rublje, a ponekad i CD svoje omiljene grupe. Budite sigurni, takva osoba zainteresovana je samo za sebe.

Buntovnici vam obično neće pokloniti ništa osim priče o globalizmu, ljudskoj gluposti i slične priče, pa je najbolje, ako imate takvog partnera, potpisati međusobni pakt o nepoklanjanju, kako se ne bi osećali glupo jer mu vi uvek kupite nešto.

Dvolični ljudi poklanjaju stvari koje ističu nečije slabosti, npr. kuhinjska pomagala, knijge o mršavljenju ili rečnike stranih reči. Ako dobijete nešto od toga, znate sa kim imate posla.

Za kraj ipak ostavljamo najbolje – romantičare. Oni su davno zapamtili šta treba da poklone dragoj osobi, pomno su tražili baš ono što vi želite i iskreno su vas razveselili. Zadržite ih, toplo preporučujemo, takve vam osobe uvek trebaju.

Povratak na Net.hr