ŠIRENJE BIZNISA

SRPSKI TODORIĆ ULAŽE U HOTEL U ZAGREBU: Na ljeto kreće gradnja InterContinentala

‘U planu je izgradnja hotela od 200-tinjak soba, sličnog InterContinental hotelu koji smo nedavno otvorili u Ljubljani’, otkrio je potpredsjednik Delta Holdinga.

Srpska kompanija Delta Holding usred pregovora je za kupnju zemljišta u Zagrebu na kojem će izgraditi Hotel InterContinental.

SRPSKI TAJKUN ŠIRI CARSTVO NA ZAGREB: ‘Zainteresirani smo za kupnju hotela Esplanade’

Ugovor o kupoprodaji trebao bi biti potpisan do lipnja, te tada kreće procedura za izgradnju i ugovaranje s globalnim hotelskim brendom. Potvrdio je to Živorad Vasić, potpredsjednik Delta Holdinga i regionalni menadžer IHG za Poslovni dnevnik istovremeno ne otkrivajući lokaciju na kojoj će se hotel graditi.

“U planu je izgradnja hotela od 200-tinjak soba, sličnog InterContinental hotelu koji smo nedavno otvorili u Ljubljani. Zagreb je već neko vrijeme naš cilj, i bit će nam drago ako to sada uspijemo ostvariti”, kazao nam je Vasić.

Vlasnik Delte Miroslav Mišković već je ranije potvrdio da bi htio ulagati u Zagreb, no detalje o svom pothvatu nije otkrivao. Pretpostavljalo se da je riječ o hotelskom biznisu čije je širenje najavio.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr