Spartak daje Pletikosu za Pavljučenka

Ruski klub u svoje redove želi vratiti napadača Tottenhama Romana Pavljučenka, no ne želi platiti cijenu od 15 milijuna funti te u deal želi ubaciti i hrvatskog vratara.

arti-200912150057006Stipe Pletikosa se prije dva tjedna u Londonu našao sa svojim menadžerom Markom Naletilićem te je započeo dogovore o dolasku u klub za koji već igraju Luka Modrić, Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka.

U Londonu je odradio liječničke preglede koji su pokazali da bi mogao biti spreman za nastavak sezone te je nakon odlaska s Otoka bio prezadovoljan.

Harry Redknapp nije ni svjestan koliko mi je ojačao motiv da se što prije oporavim. Kad me takav stručnjak želi i poslije ozljede koja me snašla na dan kad sam ljetos trebao potpisati prijelaz u Tottenham, onda je jasno da postoji veliki respekt!”, izjavio je tada Pletikosa.

arti-200912280122006Transfer je sada puno bliži realizaciji jer je Spartak nakon 18 mjeseci odlučio vratiti Romana Pavljučenka u svoje redove, ali nije baš voljan isplatiti 15 milijuna funti koliko za ruskog napadača traži Tottenham, već bi u ponudu ubacio Pletikosu.

“Još nismo razgovarali s Tottenhamom o toj opciji, no sve ovisi o londonskom klubu. Znamo da je Stipe bio u Engleskoj gdje su ga pregledali liječnici Spursa i ako Redknapp odluči da mu treba, mi nećemo stopirati njegov odlazak”, izjavio je sportski direktor Spartaka Dimitrij Popov.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr