'Pola države' se pita tko je ova žena?

Kao i nakon svakog velikog nogometnog derbija, Englezi su i nakon okršaja Manchester Cityja i Chelseaja našli zanimaciju koja nema baš previše veze s utakmicom. Dan poslije, glavna tema je misteriozna žena upečatljivog izgleda koja je sjedila uz menaždera Liverpoola Brendona Rogersa na tribinama Etihada.

Manchester City je u ponedjeljak navečer upisao prvi domaći poraz u Premiershipu (0:1), ali Englezi će, čini se, duže pamtiti atraktivnu gospođu pored Brendana Rogersa nego veliku večer Mourinhove momčadi.

Englezi se dan poslije, u poznatoj šaljivoj maniri, pitaju tko je gospođa iz VIP lože, a stvar je otišla tako daleko da su pojedini mediji objavili već cijeli niz duhovitih odgovora od kojih, međutim, neki i nisu baš korektni.

‘To mu je nova djevojka. Izgledaju kao da su se posvađali”, jedna je od blažih šala na račun ‘neobičnog para’.

I dok se Englezi zabavljaju zanimljivostima s tribina, najjači odjek na travnjaku izazvala je bespoštedna kritika na račun Edina Džeke. Legendarni engleski napadač Michael Owen označio Džeku kao glavnog krivca za poraz domaćina.

//www.youtube.com/embed/Jvh0oKVhAxc

“Da je City ostavio Džeku na klupi i stavio veznjaka ne bi izgubio. Bez sumnje”, napisao je Owen o BiH napadaču kojeg je Goal.com proglasio najlošijim igračem susreta.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr