Siromašna mladenka opljačkala banku

Frustrirani i utučeni zbog visoke cijene svadbe za 150 uzvanika koju su željeli prirediti, postariji zaručnici iz Brooklyna zaključili su da im je pljačka banke jedino rješenje

Ni Dorell Mainer (38) ni njezin zaručnik Kevin Rainey (41) nikad ranije nisu počinili zločin. Ali tako su očajnički željeli zadiviti svojih 150 uzvanika na svadbi da ih sad čeka suđenje zbog pljačke.

Malo poslije podneva u utorak, Mainer je ušla u podružnicu banke Chase Manhattan u Brooklynu dok je Rainey čuvao stražu na ulici. Mainer je službenici na šalteru dala komad papira na kojem je pisalo da će, ako nazove policiju, eksplodirati bomba povezana s telefonom. Također je napisala da ima bolesno dijete i da Ťništa ne može izgubiti ako opljačka bankuť.

Ali službenica je zavlačila. Mainerova je izgubila živce i pobjegla bez novca. Policija je uhvatila nju i Raineya kad su otišli na WC u obližnjoj pekari.

Na ispitivanju je Mainer priznala da nema bolesno dijete, ali da joj je strašno teško jer je saznala da joj neće biti isplaćen povrat poreza kojem se nadala i kojim je namjeravala platiti svadbu. Policajci su izjavili da se par upustio u pljačku jer Ťnisu htjeli razočarati rodbinuť.

Mainer se zbog pljačke ispričala policiji, a njezin zaručnik izjavio kako je mislio da je ona otišla u banku nešto uplatiti. Nitko ne zna hoće li vjenčanja uopće biti i kada.

Povratak na Net.hr