Kardinalni križ

Retrogradni Mars kvadrira Plutona, a 'u priču' su uključeni i Sunce i Mjesec, i na nebesima se (ne)vidljivo oslikava 'križ' u kardinalnim (Ovan, Rak, Vaga i Jarac) znakovima.

Umjesto mržnje, zavisti, ljubomore i pohlepe, potreban nam je 'priključak na frekvenciju' – ljubavi, istine, ispravnosti, opraštanja i nenasilja. Moramo se cjelovito očistiti od negative da bi iskusili unutarnji mir. Bolest se liječi u korijenu, tamo gdje je nastala, kod 'šišmiša u spilji' ili – u našem nesvjesnom!

Seks?

Ili generalni post i apstinencija, ili sado-mazohizam! Ni u tim stvarima nemamo pravu mjeru i ne nalazimo srednji put. Nagonske (arhetipske) sile igraju se s nama, i 'sve znanosti i tehnologije' nisu nam od velike pomoći.

OVNOVI su preekstremni, i slabo su svjesni vlastite silovitosti. Čim vas netko kritizira, odmah poduzimate drastične mjere. Ako prekoračite vlastite granice, naći ćete se na rubu ponora. Koje je rješenje? Nježni i sveopraštajući seks!

LAVOVI su pošteđeni od velikih nevolja. Pokažite zahvalnost nebu, zvijezdama i Stvoritelju, na podršci u ovim teškim vremenima za čovječanstvo, i postanite još dobriji no što jeste. Seks? On(a) je slatkiš, za prste polizat!

STRIJELCI su izvan svih normi i kategorija. Teško vas je negdje svrstati. Niste član nijedne političke stranke, i slobodno kritizirate postojeće strukture moći. U duši ste anarhist, a u seksu ste preliberalni. Mantra, budimo odgovorni, za vas ne vrijedi?

BIKOVI su zaljubljeni do ušiju. Sudbina vas je spojila s jednom ekscentričnom i ekstravagantnom osobom, i luda ljubav se rasplamsala do neslućenih razmjera. Ne možete dočekati novi dan i novi 'naelektrizirani' turbooorgazam!

DJEVICE su vrlo galantne djeve, i uvijek su tiptop zriktane. Tko misli da vam ne dostaje malo više strastvenosti, krivo vidi i nije u pravu. Važna vam je tjelesna ljubav, i s tim u vezi imate mnoštvo prvorazrednih (velemajstorskih) kvaliteta!

JARCI žive u grču. Imate problema s o(t)puštanjem. S egom u prvom planu, previše vam je bitan vaš društveni status. Sve gledate kroz vaš financijski interes. Kod kuće ste tradicionalni, ispunjavate sve obveze, stoički misionarski.

BLIZANCI su kozmički zaštićeni ko lički medvjedi. Svi vas paze i maze. Voljeni ste jer ste dobri u srcu. Osoba s kojom ste u ljubavnoj vezi ne bi vas nikom dala ni za kilogram zlata. U seksanju ste brzi i ekspeditivni. Hodajući ste orgazam!

VAGE imaju Marsa u opoziciji, i (pre)često se sukobljavaju s ostatkom svijeta. Inače ste miroljubivo stvorenje, a sada ste u latentnoj agresivi. Tražite profinjenog umjetnika, a stalno vam uletavaju nametljive (alfa) sirovine!

VODENJACI se olako uzbude i razdraže. Bijesno sijevnete i planete. Grmljavina ste iz vedra neba. Intenzifikacija živčanog sustava stvara vam zdravstvene smetnje, i to ponajviše onima koji se vrlo slabo ili skroz nikako seksualno troše.

RAKOVIMA Mars stvara najveće probleme. U energetskom ste padu, i pitate se ima li svemu tome kraja. Vaš generalni oporavak započet će u prosincu 2020., i nastavit će se u siječnju 2021. godine. Budite strpljivi, i sanjajte seks.

ŠKORPIONI šute i djeluju, i to uglavnom noću. Psihotjelesno iscrpljujete voljenu osobu do krajnjih granica (njegove ili njezine) izdržljivosti. Ako je on(a) žilava i vrlo istrajna osoba, vašoj srećici nema kraja. Zajedno trčite ultra maratone!

RIBE se skrivaju po mišijim rupama, i teško ih je otkrit i ulovit. Tko vas prvi ponađe, vaš je, i nećete ga pustit da ode. Priljepak ste, i kad se na nekoga slijepite, najčvršće ste ljepilo. Bitno je što, kako i koliko dajete, a dajete sve i svašta!