Za ovakvim fantastičnim trbušnjacima sline i muškarci

Slavni holivudski glumac i nekadašnji profesionalni bodibilder Arnold Schwarzenegger priznao je da je veliki obožavatelj Cristiana Ronalda jer ‘Ronaldo izgleda spektakularno i ima sjajne trbušnjake’.

Slavnog nogometaša Real Madrida Schwarzenegger se dotaknuo u razgovoru za španjolsku radiopostaju COPE uoči “Arnold Classica”, profesionalnog natjecanja u bodibildingu u Madridu.

Ronaldo ima fantastičnu tjelesnu građu. Ima sjajne trbušnjake i izgleda spektakularno. Čini se da je u sjajnoj formi i sjajan je nogometaš”, rekao je 66-godišnji Schwarzenegger, bivši guverner Kalifornije.

Upitan je ima li Ronaldo ono što je potrebno da bi sudjelovao na natjecanju u bodibildingu Mr. Olympia, koje je on osvojio sedam puta.

//www.youtube.com/embed/U-Lg3GjpWdA

“Mislim da ne bi bio zainteresiran za to natjecanje (smijeh). Zainteresiran je da bude najbolji nogometaš svijeta, a ja sam bio zainteresiran da pobijedim na Mr. Olympiji. To su dva različita sporta, ali nema sumnje da je u sjajnoj formi”, dodala je filmska zvijezda.

Ronaldo je još prije nekoliko godina javno priznao da dnevno radi i po tri tisuće trbušnjaka. Pa tko voli – nek’ izvoli.

//www.youtube.com/embed/SGq59nNyXj8

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr