NBA zvijezda otkrila kako se spasila od stravične tragedije u Bostonu!

Da je i dalje član Boston Celticsa, Ray Allen točno zna gdje bi se nalazio kada su dvije eksplozije potresle Bostonski maraton. Bio bi u ciljnoj areni, gdje su se napadi dogodili.

Ray Allen je nakon prošle sezone napustio Celticse i prešao u redove ljutog rivala Miami Heata. Allen je u Celticsima proveo pet godina, te je s njima osvojio naslov NBA prvaka 2008. godine.

Allen je novinarima u srijedu rekao kako je prijateljica njegove obitelji bila među onim žrtvama na Bostonskom maratonu koje su ostale bez noge, dok drugi prijatelj u vlasništvu drži restoran u kojem je kao voditeljica radila 29-godišnja Krystle Campbell, jedna od tri preminule osobe na maratonu.

“Imamo obiteljsku prijateljicu koja je bila tamo, trčala je maraton. Sada je na intenzivnoj njezi jer je izgubila nogu. A moj dobar prijatelj je jedan od vlasnika restorana u kojem je kao menadžerica radila žena koja je izgubila život. I pomoćnik kuhara u tom restoranu je stradao, izgubio je jednu ili obje noge i u vrlo teškom je stanju. Rekao sam tom mom prijatelju, vlasniku restorana, da bi iduće godine mogao trčati maraton u spomen na njegovu preminulu zaposlenicu. Vjerujem da bi se iduće godine broj ljudi koji će trčati maraton mogao udvostručiti”, rekao je Allen.

Slavni košarkaš bio je tijekom svog boravka u Celticsima nekoliko puta gledatelj na Bostonskom maratonu.

“Da sam ostao u Celticsima, bio bih u ciljnoj areni Bostonskog maratona. Moja mama je triput trčala maraton, a supruga dvaput. Mi bismo sjedili u ciljnoj ravnini, ja i moja cijela obitelj, i čekali dolazak moje mame i žene. One su trčale ako smo bili u Bostonu. Kada sam razmišljao o tome, uhvatila me nekakva tjeskoba.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr