Raskomadao ženu, pa tugovao preko Fejsa (VIDEO)

Pronađeno telo ruske novinarke

Telo novinarke iz Moskve, koja je nestala prošle nedelje, pronađeno je rakomadano, a ubica je njen muž, vlasnik popularnog restorana u ruskoj prestonici, izjavili su istražioci.

Aleksej Kabanov priznao je da je ubio svoju ženu, novinarku i blogerku, Irinu Kabanovu nakon što su pronađeni delovi tela, uključujući glavu i udove, u automobilu koji je pozajmio od prijatelja, saopštila je ruska istražna komisija.

Kabanov (38) je rekao da je udavio Irinu Čerska Kabanova (39) tokom svađe 3. januara, zatim je raskomadao njeno telo, koje je stavio u automobil, nadajući se da će ga se kasnije rešiti, prenosi agencija “RIA Novosti”.

U međuvremenu, Kabanov je pokrenuo opsežne napore da pronađe “nestalu” suprugu, postavljajući osim toga emotivne natpise na Facebooku.

Kabanov je u pritvoru i suočava se sa 15 godina zatvora zbog ubistva, ali će se pre toga ispitati njegova uračunjivost.

Njemu će verovatno biti oduzeta njihovo troje dece, starosti između dve i sedam godina -, rekao je ruski ombudsman za decu, Pavel Astahov.

Kabanov je koosnivač kluba-restorana “Projekt O.G.I.” u centru Moskve u kome se okupljala elita ruskih umetnika, od pisca Dmitrija Bajkova do rok legende Jegora Letova i sada zatvoreni tajkun Mihail Hodorkovski, kao i veliki broj studenata.

Klub, koji je otvoren 1998, zatvoren je 2012. godine. Kabanov i Čerska otvorili su drugi kafić, “Čerska” 2010. godine, koji je bankrotirao u roku od nekoliko meseci.

Čerska, rodom Ukrajinka, radila je kao urednik na radiju i vodila je više emisija o psihologiji na radio stanici “Komsomolskaja pravda”.

Nekoliko porodičnih prijatelja i ranije je tvrdilo da Kabanov često tuče svoju suprugu, iako to nikada nije dokazano.

Povratak na Net.hr