Prelijepa Fanny prozvala problematičnu talijansku zvijezdu

Bivša djevojka napadača Liverpoola Marija Balotellija, prelijepa belgijska manekenka Fanny Negeusha, izjavila je kako je vrijeme da karizmatični Talijan ‘odraste’.

Napadač Liverpoola, karizmatični talijanski reprezentativac Mario Balotelli, ove sezone igra slabo u dresu Redsa. Balotelli je, trenutno, jedan od najgorih napadača Europe. Ovom nogometašu ništa ne polazi za rukom na travnjaku, dok van njega nastavlja zabavljati nogometnu javnost svojim ispadima, ludostima, i izjavama. Ovoga puta, Balotellija se dotaknula i njegova bivša djevojka, belgijska manekenka Fanny Negeusha.

Negeusha i Balotelli su prekinuli početkom desetog mjeseca prošle godine. Međutim, iako se ne čuju, ona se nada kako će se Talijan vratiti u onu formu u kojoj je “punio” protivničke mreže. Fanny se, osim sportskog dijela Balotellijevog života, dotakla i njegovog ponašanja, koji je, očito, nepromjenjivi dio njegovog karaktera.

“On pravi gluposti koje su normalne za nekog u njegovim godinama. Međutim, vrijeme je da odraste. Nismo u kontaktu, ali želim mu sve najbolje na travnjaku, i izvan njega”, rekla je Fanni.

Baloteli se ponovno ovih dana našao na naslovnim stranama britanskih medija, ali ne zbog igara na terenu. Baloteli je odlučio da udomi dva staforda, jer kod kuće već ima jednog labradora.

//www.youtube.com/embed/sF1SCmDh1oE

Povratak na Net.hr