Poznati luduju za ljepljivim nakitom

Glazbenice Lauryn Hill i Andrea Corrs iz sastava The Corrs, te glumice Nicole Kidman i Gwyneth Paltrow već su kupile nekoliko komada nakita koji se lijepi izravno na kožu, a dizajnira ga Britanka J Maskrey

Brojni su su poznati i slavni okupili u utorak navečer u galeriji Lux u londonskom East Endu gdje je premijerno prikazan video s dizajnima nakita J Maskrey. Video snimljen u jednom noćnom klubu u Sohou šokirao je modnu industriju kadrovima u kojima plesačice izvode erotski program na podiju odjevene samo u ljepljivi nakit.

Nakit koji se pomoću ljepila za umjetne trepavice nanosi izravno na kožu J Maskrey počela je proizvoditi prošle godine, a sad su od nje ekskluzivne kolekcije naručili modni dizajneri Emanuel Ungaro i Alexander McQueen za Givenchy.

U početku je J Maskrey ljepljivi nakit izrađivala od jeftinih materijala kao što je štras, ali onda je proširila paletu pa sad rabi i dijamante i zlato.

– Ljepljivi nakit daje slobodu. Sad dragi kamen možete nositi i na čelu, na leđima ili na trbuhu ? objašnjava J Maskrey popularnost svojeg nakita.

Povratak na Net.hr