NI TRAGA NI GLASA

POTRAGA VEĆ 27 DANA: Obitelj Ane Topić (26) proturiječi izjavama o nestanku

Ana Topić (26) nestala je prije 27 dana. Prema riječima njene majke, njoj i bratu je rekla da ih voli i izašla iz kuće. Njen nestanak prijavljen je nakon 22 sata, a jedan par na Mostu mladosti u Zagrebu pronašao je njenu torbicu s osobnim dokumentima.

“Sve mi je gore i gore, šta da vam kažem više, meni je kao majci najteže”, kaže majka 26-godišnje Ane Topić, Marija dodajući kako je kćer zadnji put vidjela na izlaznim vratima dok je njoj i  bratu dovikivala: “Volim vas”. Izašla je i više se nije vratila, piše RTL. Njenu torbicu s osobnim dokumentima pronašao je jedan par na Mostu mladosti, no vratili su je tek nakon četiri dana i to obitelji.

Anin nestanak prijavljen je, pak, 22 sata nakon što je otišla iz kuće. Kada je policija dobila torbicu, na noge je digla i vatrogasce i specijalnu policiju i Gorsku službui spašavanja. Pretražena je i Sava, a za djevojkom je tragao i helikopter. No, nije joj bilo ni traga ni glasa. Stoga i iz policije traže pomoć građana. Priče obitelji i prijatelja su pomalo kontradiktorne.

Odgovore znaju majka i brat?

“Mislim da bi oni neke stvari trebali znati, znači brat i majka, oni su dio obitelj. Ona je bila zadnjih mjesec dana kod nje u stanu, ako je bilo nekakvih problema ili sukoba, mislim da bi oni sve to trebali reći”, rekao je stric nestale Ane, Ivo Topić koji tvrdi da je nakon nestanka vidio Aninu putovnicu u stanu. Njena majka, pak, tvrdi da je putovnica nestala.

Na dan, pak, kad je nestala Ana je odradila svoju smjenu u voćarni na Vrbiku, a vlasnik voćarne tvrdi da je bila vesela i koncentrirana. “Moje je mišljenje da u obitelji znaju puno toga što se dogodilo taj dan kad je ona nestala, ali to skrivaju”, prokomentirao je za RTL. Anina majka, pak, na to kaže: “”Nema Boga da je takvo nešto u pitanju, to su samo priče ili laži koje netko širi. Ili ju je netko oteo ili je sama sebi nešto učinila, nešto je od to dvoje”.

RTL/Danas.hr

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr