Ponajbolje hrvatske odbojkašice odradile zagrijavanje za važne utakmice u okviru treće runde kvalifikacija 2017 FIVB Grand Prixa

INA nastavlja suradnju s Hrvatskim odbojkaškim savezom. Odbojkašice ženske seniorske reprezentacije, koja sudjeluje u kvalifikacijama za 2017 FIBV World Grand Prix, družile se s navijačima na Ininom maloprodajnom mjestu u Varaždinu.

Ponajbolje hrvatske odbojkašice odradile su zagrijavanje za važne utakmice koje im predstoje na Ininom maloprodajnom mjestu u Varaždinu. Reprezentativke predvođene Samantom Fabris, Rene Sain i Katarinom Luketić družile su se s Ininim kupcima i navijačima te ih darivale ulaznicama za predstojeće okršaje s odbojkašicama Argentine, Bugarske i Portorika. Uz kartu više, potražnja je bila i za nezaobilaznim fotografiranjem s atraktivnim sportašicama koje će svoje iduće utakmice igrati u Varaždinu od 21. do 23. srpnja, u okviru treće runde kvalifikacija 2017 FIVB Grand Prixa.

Potporu u nastojanjima da ostvare što bolje sportske rezultate u narednom razdoblju Hrvatskoj je odbojci dala INA koja je od svog osnutka tradicionalni partner sporta: amatera i profesionalaca, onih koji tek čine svoje prve sportske korake, ali i etabliranih manifestacija i ostvarenih sportaša. Stoga je u 2017. godini nastavila suradnju s Hrvatskim odbojkaškim savezom.

Povratak na Net.hr