Play ponuda

POGLED IZ DRUGE PERSPEKTIVE / Seksi sutkinja očitala lekciju Albancima i Srbima

shimmer fallback

Incident s dronom u eurokvalifikacijskoj utakmici između Srbije i Albanije u Beogradu i dalje je svjež u glavama nogometnih navijača.

13.4.2015.
18:50
Play ponuda

"Ovo je moj eksperiment. Zašto ne bih upotrijebila dron? TMZ mi je dao sjajnu ideju. Ovako izgledam odozgo", poručila je Romani, nogometna sutkinja mlađih kategorija u Serie B.

Romani je tako svojim obožavateljima pokazala kako izgleda njezino seksipilno tijelo iz ptičje perspektive, te je naglasila sve svoje atribute.

Talijanski model inače je snimanje za poznati časopis Maxim odradila na plažama Miamija i onda se fotografijama ponosno pohvalila na Instagramu.

Podsjećamo, susret između Srbije i Albanije igran 14. listopada prekinut je u 42. minuti pri rezultatu 0:0 kada se iznad stadiona Partizana pojavio dron sa zastavom "Velike Albanije".

Kasnije je došlo do velikih navijačkih nereda i incidentnih scena, a Disciplinska komisija UEFA je registrirala utakmicu rezultatom 3:0 za Srbiju, a potom i donijela odluku da se Srbiji oduzmu tri boda. Dakako, oba su nacionalna saveza kažnjena i novčano i to sa 100.000 eura.

Priznat ćete, svrha u koju je Romani upotrijebila dron puno je bolja od one za koju je upotrebljena u Beogradu. Zar ne?

Play ponuda
Play ponuda